Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teška situacija

Muškarac otkrio: 'Djevojka je ostala trudna s ljubavnikom - nikada neću voljeti to dijete'

Shutterstock
08.12.2020.
u 23:07

Još uvijek nije oprostio djevojci.

Anonimni 31-godišnji muškarac požalio se psihoterapeutkinji Deidre na situaciju u kojoj se trenutno nalazi. "Djevojka me prevarila prije godinu dana i ostala trudna s drugim muškarcem. Dogovorili smo se da će dati dijete na posvajanje, ali kako se pojavila pandemija to nije bilo moguće. Također, ima sina iz prošle veze. Obožavam ga kao da je moj i zove me tata, iako to tehnički nisam. Rekao sam djevojci da nikada drugo dijete neću voljeti, pogotovo ne kao sina i da će im ona jednog dana to morati objasniti. Jesam li grozan?"

Na ovu tešku situaciju Deidre kaže da je dijete ipak nevino i da zaslužuje biti voljeno. "Nadam se da ćeš dijete početi gledati kao jednu osobu, a ne kroz majku i ljubavnika, i da ćeš pronaći način da ju zavoliš. Razmisli koliko će ju uništiti činjenica da ju ne voliš kada naraste. Problem je u tome što nisi svojoj djevojci oprostio prevaru."

Kakva će 2021. godina biti za Lavove, doznajte u videu ispod:

Suprug je uranio kući, a ljubavnik je morao bježati kroz prozor - pogledajte kako je to izgledalo:

1/1

Komentara 3

AV
Avimm
06:51 09.12.2020.

Dragi covjece imas 30g zar ti to treba ,okreni se i otidi ,nemoj biti niciji ,,kreten,,zivot je pred Tobom

SO
sohnahoakasaa
00:07 09.12.2020.

S njom završi priču jer buš se inače u dete lako zaljubil. Ak probaš buš videl. Nju buš svaki dan sve manje volel (dapače) a dete sve više. Moj prijetelj se nakon 11 godina rastal i dete je na sudu reklo da želi živeti s tatom. Danas je otac 3e djece a moj Vili vitalni deda koji uživa s unucima. Njihova žvotna 'priča' je za film koji bi svakog gledatelja usrećio i činilo mu se bajka. Nije....

MO
montello
19:07 09.12.2020.

reci joj zbogom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije