Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U Facebook grupi

Muškarac komentirao kako bi djeci trebalo zabraniti vožnju u šoping kolicima - mame mu nisu ostale dužne

Shuttershock
12.01.2021.
u 14:30

Ipak nije naišao na odobravanje svoje izjave kako je mislio.

Nedavno je jedan muškarac u Facebook grupi 'Overheard in Aldl' komentirao kako ga 'nerviraju djeca koja se u trgovinama voze u šoping kolicima', no nije naišao na razumijevanje drugih roditelja.

- Stvarno mi ide na živce kad djeca sjede u šoping kolicima u koja stavljamo namirnice, misle li i drugi da bi trgovine trebale zabraniti i kažnjavati tu praksu? - pitao je naivno u svom postu, a na odgovore nije dugo morao čekati - skupilo se naime gotovo 2 000 komentara, mahom neodobravanja drugih roditelja. 

Jedna mu je mama tako savjetovala da se 'radije supermarketima obrati sa zahtjevom da djeci osiguraju bolja i sigurnija šoping kolica', a druga je napisala:

- To je za djecu poput malog rituala kojem se vesele, a što su kolica veća, to više djece može stati - moj je rekord 11-ero: dvoje gore na 'sjedalu', troje u kolicima, a petero visi sa strane (po dvoje sa svake strane i jedan sprijeda). I naravno, jedan u autosjedalici koja visi na kukici za torbu ispod ručke...

Izdavači su je odbijali 25 godina, a onda im je dala što su čekali

1/4

A reagirale su i mame koje 'bez šoping kolica ne bi imale gdje sa djecom dok kupuju'.

- Kao mama blizanaca često nisam imala izbora nego da jedno ili oboje stavim u kolica - napisala je i komentirala kako su uvijek u trgovinama svi prema njoj bili vrlo ljubazni, jer im je bilo jasno da nema drugog izbora.

Foto: Shuttershock

Uglavnom ih je, piše, u kolica stavljala da se nekom ne nađu na putu dok okolo trčkaraju i ne smetaju.

- A bojala sam se i da ih netko ne ozlijedi, slučajno se zabije u njih dok pokušava proći.

Druga je mama ispričala da ona u trgovinu uvijek ide s dvoje djece: dvogodišnjakom i trogodišnjakom, pa jedno mora 'spremiti' u kolica za namirnice, a druga je objasnila:

- Očito nikada niste morali brinuti za dijete/djecu dok kupujete namirnice: mi samo želimo iz trgovine izaći žive. I po mogućnosti sa živom djecom! napisala je, a prenio Liverpool Echo.

Imate osjećaj da vam stalno drhti tlo pod nogama? To se zove "fantomski potres"

Imate osjećaj da vam stalno drhti tlo pod nogama? To se zove "fantomski potres".

Imate osjećaj da vam stalno drhti tlo pod nogama? To se zove "fantomski potres".

Objavljuje Večernji list u Četvrtak, 7. siječnja 2021.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije