Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Viralni hit

Muškarac ju je tražio da pošalje fotografiju u bikiniju, a njezin brat dosjetio se super odgovora koji je mnoge oduševio

Facebook
26.10.2020.
u 12:30

"Tvoj brat upravo je postao moj heroj", samo je jedan od mnogobrojnih komentara podrške.

Tess Wilson objavila je fotografiju crnog bikinija na Marketplace opciji na Facebooku, gdje ga je prodavala za tridesetak kuna. Brzo je primila poruku od "potencijalnog kupca" koju je prvo planirala ignorirati, ali njezin brat osmislio je odličan odgovor, prenosi Mirror.

Poruka je glasila: "Ima li neka fotografija na na kojoj nosiš bikini da vidim kako izgleda prije nego što ga kupim?"

Foto: Daniel Pavlić

Tess nije htjela reagirati na poruku, ali njezin brat Kade iskoristio je ovu priliku da se našali na muškarčev račun i pokaže mu koliko mu je zahtjev neprimjeren.

Naime, Kade je odjenuo sestrin bikini te pozirao na nekoliko fotografija koje je Tess poslala svojem potencijalnom kupcu. 

Foto: Daniel Pavlić

Zatim je cijeli razgovor objavila na svojem Facebook profilu te napisala: "Nisam mislila odgovarati na ovakva pitanja, ali Kade si jednostavno nije mogao pomoći."

Njezina objava brzo je postala viralna, a potez njezina brata oduševio je, ali i nasmijao mnoge.

"Tvoj brat upravo je postao moj heroj", samo je jedan od mnogobrojnih komentara podrške.

Prava atrakcija na cesti do Zagreba! Cijelo dvorište puno im je bundeva:

Ključne riječi

Komentara 1

BI
billynik
13:29 26.10.2020.

I ovo je ozbiljn portal??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije