Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pretjerano ili ne?

Muškarac je toliko štedljiv da odjeću i suđe pere zajedno - u perilici posuđa

TLC/YouTube/Screenshot
21.05.2021.
u 09:30

Osim na vodi i struji, Ben štedi i kada je u pitanju osobna higijena tijela, pa tako sam izrađuje kaladont za zube.

Emisija Extreme Cheapskates koja se emitira na TLC televiziji ne prestaje šokirati gledatelje. Svaki kandidat je štedljiv, ali do ekstremnih granica, a jedan od njih je i Ben Livingston. 

Ovaj muškarac, naime, i suđe i odjeću pere zajedno - u perilici posuđa - kako bi uštedio struju i vodu. "Štedim svaki novčić, navikao sam živjeti skromno. Perilica posuđa može očistiti baš sve - kape, odjeću, suđe, češalj, a ponekad stavim i četkicu za zube", rekao je Ben u emisiji.

Pogledajte video:

Osim na vodi i struji, Ben štedi i kada je u pitanju osobna higijena tijela, pa tako sam izrađuje kaladont od bentonit gline i mentola. "Potrošim svega jedan dolar na te materijale, a dobijem jako veliku količinu. 

Odbija i popraviti bilo što po kući - pokvario mu se stropni ventilator u kupaonici, a umjesto da ga zamijeni ili popravi, svako jutro ga pokreće drškom od metle, prenosi The Sun.

SAD: Pfizerovo cjepivo može se čuvati u hladnjaku mjesec dana

1/3

Komentara 3

Avatar Ležeći Policajac
Ležeći Policajac
17:45 21.05.2021.

Plenković ovoga treba promptno postaviti za ministra financija.

SM
Smola
09:38 21.05.2021.

Hahahaha. Da je štedljiv prao bi na ruke. Prijedlog za naslov sljedećeg članka " muškarac toliko štedljiv da na posao putuje sa starim autom". To je kao kad Anka Mrak Taritaš veli da dok jedri s mužem na jedrilici poo Jadranu, i kad joj je teško onda zapjeva neku pjesmu.

ZS
zspanco
18:21 21.05.2021.

Majka svašta rodi, ali nisam znao da može roditi i takve. Bilo bi žalosno da nije bolesno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije