Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'samo za žene'

Muškarac je htio isprobati šampon za suho pranje kose. Evo što se dogodilo...

Muškarav
Thinkstock
21.05.2017.
u 13:03

Proizvod je to koji dolazi u spreju i koristi se na način da se odigne kosa od korijena, pošprica se nakon čega je kosu potrebno iščetkati.

Šampon za suho pranje kose mnogim je ženama spas u trenucima kada nemaju vremena za uobičajeno pranje kose, a "suhi šampon" upit će masnoću s kose u nekoliko minuta i ostaviti dojam čiste kose.  

I jedan je muškarac želio testirati na svojoj kosi učinak šampona za suho pranje kose te je krenuo u potragu za odgvorajućim proizvodom. 

"Nema šampona za suho pranje kose za muškarce pa sam posegnuo za "ženskim", ispričao je za Men`s Health Patrick Huguenin. 

Proizvod je to koji dolazi u spreju i koristi se na način da se odigne kosa od korijena, pošprica se nakon čega je kosu potrebno iščetkati. S obzirom da Patrick ima kratku kosu, pošpricao je kosu i protrljao. 

Složio se s osobama koji smatraju da je šampon za suho pranje kose više proizvod za stiliziranje kose nego za čišćenje. 

Patrickova kosa dobila je volumen i mat izgled. 

Muškarac je testirao proizvod koji uobičajeno češće koriste žene i zaključio: Odličan je proizvod za situacije kada na svojoj kosi poželim više volumena. 

Komentara 2

IL
ilijan
13:19 21.05.2017.

Ne kužim, što je se dogodilo?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije