Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
genijalno

Muškarac je dogovorio spoj na istom mjestu sa 6 žena. Evo što je napravila jedna od njih...

Djevojke postale prijateljice nakon propalog spoja s muškarcem
Twitter
11.10.2017.
u 12:25

Uskoro se pojavila još jedna djevojka..: pa još jedna, na kraju njih šest, s koliko ih se dogovorio te večeri.

Jedna je djevojka konačno pristala otići na spoj s muškarcem kojeg joj je "namjestio" prijatelj. 

No, kada je već stigla na dogovoreno mjesto, dobila je poruku od prijatelja da taj njegov kolega s posla, čini se, i nije tako dobra osoba te da dâ petama vjetra. No uskoro je na njihov spoj došla još jedna djevojka. Kada je to shvatila, Lisette se ponašala kao da je njegova prijateljica kako toj drugoj djevojci ne bi bilo neugodno. Odlučila je prvom prilikom reći joj istinu. 

Čini se kako njezin plan i nije bilo tako lako ostvariti, jer uskoro se pojavila još jedna djevojka..: pa još jedna, na kraju njih šest, s koliko ih se dogovorio te večeri. Vrlo brzo su shvatile što je muškarac napravio, pokupile su se iz bara u neki drugi i nastavile s druženjem. Povremeno bi se vraćale u prvi bar i vidjele da nove djevojke samo pristižu, pa su odlučile "krasti" njegove pratnje i nastaviti zajedničko druženje te večeri. Lisette je objavila na Twitteru kako su postale najbolje prijateljice i imale odličnu i zabavnu večer umjesto propalog spoja..

 

Neke stvarno znaju kako od limuna napraviti limunadu, rekli bismo. 

Komentara 3

IL
ilijan1a
13:12 11.10.2017.

Koje glupače!!!!! Upoznaj si nekoga u stvarnosti pa sa njim iziđi.

DO
dopizdilomi
13:39 11.10.2017.

Ja mislio njega odhebale pa se međusobno posexale a ono glupost.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije