Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IT torba

Mulberryjeva torba posvećena Lani Del Rey \"uranila\" je u prodaju

lana del rey
Pixsell
11.04.2012.
u 00:01

Mulberryjeva IT torba nazvana prema novoj muzi Lani Del Rey nalazi se u prodaji u Londonu, New Yorku i Singapuru iako je službeno svjetska premijera zakazana za 14. svibnja

Nakon što je u veljači ove godine Mulberry posvetio torbu Lani Del Rey, pjevačka zvijezda koja se pojavila niotkuda i u trenu podigla prašinu s trona je svrgnula Alexu Chung te tako postala nova muza te modne kuće. Torba Del Rey, koja je spoj modernog i stare hollywoodske škole, službeno će se naći u prodaji 14. svibnja, no od jučer je u Londonu, New Yorku i Singapuru već dostupna za sretnice koje si je mogu priuštiti.

Za torbu, koja je idealan spoj retra i njezina razigranog odjevnog stila, Mulberryjeva dizajnerica Emma Hill rekla je:
- Volim Lanine stylinge koji su tako nostalgični, ali opet i jako moderni. Upravo nas je to inspiriralo da kreiramo bezvremensku, elegantnu i profinjenu torbu koja je istodobno i praktična te tako odgovara svim ženama.

Cijena torbice, kojom je Lana oduševljena i iznimno počašćena što je nazvana prema njoj, prava je sitnica - oko 7000 kuna, a dolazi u bijeloj, crnoj, plavoj, jelenje smeđoj i boji vina.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije