Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
našla rješenje

Muke po mladenki: Majka mu je kupila novi vjenčani prsten jer joj se nije sviđao stari

Prsten
Foto: Reddit
22.08.2019.
u 18:17

Očito je da svekrva nije bila impresionirana s njihovim izborom prstenja i odlučila je sama izabrati vjenčani prsten za svog sina, što je nesretnu mladenku itekako zgrozilo.

"Muke po svekrvi" nerijetko počinju i prije samog vjenčanja, svjedočit će mnoge mladenke.

Ništa drugačije nije bilo i jednom koja je na Redditu objavila kako je njena svekrva odlučila kupiti novi vjenčani prsten svom sinu jer joj se nije svidjao stari koji su oni dvoje odabrali.

Korisnica nadimka UnpronounceableMead, napisala je: Počinjem shvaćati kako moja svekrva želi biti u braku s mojim mužem"

Prije vjenčanja, tražila je da joj par pokaže prstenje, navodi dalje zgrožena mladenka.

"Oboje smo uzbuđeno pokazali vjenčane prstene koji smo izabrali. Dugo sam željela takvo vjenčano prstenje i bila sam presretna što smo našli zlatara koji ih je po našoj želji izradio". 

Očito je da svekrva nije bila impresionirana s njihovim izborom prstenja i odlučila je sama izabrati vjenčani prsten za svog sina, što je nesretnu mladenku itekako zgrozilo.

"Kada sam prije nekog vremena došla kući s posla, pred vratima sam pronašla malenu kutijicu naslovljenu na ime mog supruga. On nije ništa naručio pa smo pomislili kako može biti riječ o zakašnjelom vjenčanom daru. "

Kada su otvorili kutijicu, u njoj su pronašli poruku od njegove majke i novoizrađeni vjenčani prsten. Na poruci je pisalo kako je taj ovaj prsten puno ljepši i elegantniji od onog koji ima.”

Pogledajte i video Nastao kaos nakon što je mladenka bacila buket

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije