Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Imamo rješenje

Mučite se sa znojnim i smrdljivim nogama? Evo što možete napraviti

Smrdljive noge
Foto: Getty Images
1/2
19.07.2019.
u 09:30

Neugodne mirise i količinu znoja smanjit će i dostatna hidratacija tijela.

Znojne noge mogu vas dovesti u zaista neugodne situacije, posebice u ovim ljetnim mjesecima ako se nađete u situaciji da se morate izuti.

Nemojte nositi čarape od sintetičkih materijala već birajte prozračan pamuk, a ako imate problema sa znojenjem i smrdljivim nogama i tijekom zime, birajte u to doba vunene čarape. Koristite antiperspirant na suhu kožu nogu prije odlaska u krevet. Isperite noge ujutro.

Napravite ovako tri, četiri dana za redom, a zatim postupak ponavljajte jednom do dva puta tjedno po potrebi.

Neugodne mirise i količinu znoja smanjit će i dostatna hidratacija tijela. Pijte dovoljno tekućine. Birajte i obuću koja vam neće uzrokovati dodatno znojenje poput neprirodnih materijala i sl. Posebice tijekom ljetnih mjeseci. 

Možete se poslužiti i jednostavnim trikom kojim ćete se riješiti bakterija na nogama. Izmiješajte malo vodice za usta, istu količinu octa i tople vode i u tome namačite noge 15 minuta. Vodica za usta ubit će sve bakterije i "osvježiti" noge, a i ocat će pomoći u uklanjanju bakterija, a i suzit će se pore na koži nogu pa će se i manje znojiti.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije