Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

MSC Krstarenja službeni sponzor EXPO sajma u Milanu 2015. godine

MSC Krstarenja
MSC Krstarenja
PR
Autor
PR članak
02.04.2015.
u 15:14

Uz slogan sajma „Feeding the Planet, Energy for Life“ MSC Krstarenja odlično se uklapaju

MSC Krstarenja odabrana su za službenog sponzora EXPO sajam 2015. godine koji od 1851. godine brine i obilježava ljudski uspjeh i raspravlja o svim pitanjima s kojim se suočava čovječanstvo.

Navedeno partnerstvo, MSC Krstarenja, vodeća kompanija za kružna putovanja na Mediteranu, Južnoj Africi i u Brazilu, ponosno će istaknuti logotip sajma Expo Milano 2015 na svojoj perjanici flote MSC Fantasiji koja će ploviti Mediteranom cijelu 2015. godinu.

Na brodovima MSC Krstarenja službeno će putnici moći kupiti svoje ulaznice za Expo i prisustvovati ovoj priredbi na posebno osmišljenim izletima za vrijeme pristajanja broda u Genovi i La Speziji. Između V. i X. mjeseca MSC Krstarenja će prevesti preko 600 000 putnika samo kroz ove dvije luke.

Navedena suradnja između MSC Krstarenja i Expo Milano službeno će započeti na sajmu turizma „Borsa Italiana del Turismo 2015“ gdje će MSC, na Expo Milano 2015 štandu, biti prisutan.

Ovogodišnji Expo održat će se od 1.V. do 31.X.2015. godine i istraživati održivost hrane pod sloganom „Feeding the Planet, Energy for Life“ (Nahraniti planetu,  dati energiju za život).

Gianni Onorato, glavni izvršni direktor MSC Krstarenja: „Tema Expo Milano 2015 svakodnevna je briga o načinu na koji se mi, kao kompanija, ponašamo i djelujemo. Hrana je u središtu svakog našeg krstarenja, našim putnicima uvijek nudimo veliki izbor kvalitetne i kulinarski šarolike hrane s okusima i detaljima na naš društveni i kulturni izričaj. Štoviše, brinemo odgovorno o hrani i tretiramo ju na održiv način.“

Nadodao je: „od 2009. godine MSC Krstarenja i UNICEF udružili su se kako bi pomogli pothranjenoj i gladnoj djeci zemalja u razvoju te prikupili do danas više od €3 000 000.“

Giuseppe Sala, glavni izvršni direktor sajma Expo: „MSC Krstarenja stvaraju odmor iz snova u čijem centru je hrana, vina i prekrasne destinacije svijeta. Isto tako, Expo Milano 2015 kroz navedenih 6 mjeseci želi ponuditi šarolik i bogat sadržaj uz znanstvenu i tehnološku ponudu. Stoga je razumljivo zašto MSC Krstarenja i Expo Milano 2015 su toliko slični i povezani.“

MSC Krstarenja će biti prisutna na sajmu tijekom cijelog trajanja izložbe uz multimedijalni izložbeni prostor usmjeren na naše „Brodove budućnosti“ koji izlaze 2017. godine.

www.msckrstarenja.com

Želite prijaviti greške?