Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uvijek drugi razlog

'Mrzim kada su mu drugi krivi za prevaru, pogotovo kada koristi naše sinove kao izliku'

Shutterstock
19.07.2019.
u 14:00

Nakon što ju je muž prevario nekoliko puta u prošlosti, više ne vjeruje muškarcima, a sada razmišlja i o rastavi.

Ona je davno otkrila da je muž vara, ali on uvijek nalazi drugog krivca. Ne zna što da napravi pa je za savjet upitala terapeutkinju Deidre s portala The Sun.

"Pronašla sam pozive prema seks linijama na mobitelu mojeg muža dok su nam sinovi još bili u osnovnoj škoji. Kada sam mu rekla za to usudio se optužiti našeg osmogodišnjeg sina. Od tada ne vjerujem muškarcima."

Foto: Shutterstock

Iako je od tada prošlo mnogo vremena, njezin muž i danas za sve okrivljuje sinove. "Okrivio je sinove za paket prezervativa koje sam pronašla u našem autu. Nisu bili od sinova, bili su njegovi. Prevario me prije više od deset godina. Pronašla sam njegov profil na stranici za izalske, ali on je rekao da ne zna da to postoji."

On ima 49 godina i nikada nije preuzeo odgovornost za svoje ponašanje. "Mrzim kada okrivljuje druge za stvari koje je on napravio, pogotovo kada koristi naše sinove kao izliku. Razmišljam da ga ostavim."

Deidre je savjetovala: "Potpuno razumijem vašu ogorčenost, ali ako stalno razmišljate o tome i stalno ste loše raspoloženi, nikad nećete osjetiti pravu sreću života, a ogorčenost neće riješiti problem vaše veze. Želite li rastavu ili želite ostati u vezi? Razmislite dobro o tome što najviše želite.

 

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
11:19 20.07.2019.

Jesenti milu bigulicu, ta Deidre pametna je k'o kralj Solomon. Tko bi se uopće dosjetio davati tako dubokoumne savjete?! Mašala.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije