Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nikad lakše

Mrlje od ulja na odjeći očistite bez muke uz dva prirodna sastojka

shutterstock
21.07.2020.
u 07:00

Samo dva prirodna sastojka i pet minuta potrebni su vam za čišćenje odjeće od mrlja.

Tijekom kuhanja obroka mrlje na odjeći stalna su pojava, ali mrlje od ulja posebno je teško očistiti. No jedna majka podijelila je kako jednostavno očistiti mrlje od ulja s odjeće koristeći samo ulje od eukaliptusa i sodu bikarbonu.

@mama_mila_

Super easy natural cleaning 🙌 ##hometips ##springclean ##homehacks ##tipsandtricks ##learnontiktok ##cleanhome ##momsoftiktok ##cleaninghacks ##chemicalfree

♬ Coño (feat. Jhorrmountain x Adje) - Puri

Majka, na TikToku poznata kao Mama Mila, u svom videu objasnila je kako upotrebljava ova dva sastojka za uklanjanje mrlja i oduševila je mnoge. Prvo što trebate napraviti jest staviti karton ispod odjeće na kojoj se nalazi mrlja. Zatim mjesto mrlje poprskati uljem eukaliptusa. Nakon toga uzmete četku te sodom bikarbonom očetkate mrlju ali prije toga ostavite da djeluje najdulje pet minuta. Zatim odjeću stavite prati u perilicu rublja kao inače i to je sve. 

Mnogi su bili oduševljeni njezinom jednostavnom metodom.

"Ovo je sjajno! Hvala ti na dijeljenju", komentirala je jedna korisnica. " Ovo mi je promijenilo život. Više hrane pada po meni nego po mojoj djeci", glasio je jedan komentar.  "Obožavam eukaliptus, ali nikad nisam znala da je odličan za čišćenje", otkrila je jedna korisnica.

Video o pravilnom cijeđenju tjestenine izazvao je veliku raspravu:

Komentara 2

PI
Piksy
15:06 21.07.2020.

Ili na masnu mrlju staviti deterdzenta za pranje suda i normalno oprati u perilici i super..tako ja radim

DU
Deleted user
12:51 21.07.2020.

Mrlje od ulja i masti (čak i od motornog ulja, provjereno😉) skida svaki kupovni deterdžent za ručno pranje posuđa. Natopiti dobro mrlju i bez dodatnih trljanja i ispiranja nakon pola sata 'natapanja' ubaciti normalno u perilicu rublja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije