Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Za moždane vijuge

Možete li pronaći skriveni daljinski upravljač za manje od 20 sekundi i biti bolji od trenutačnog rekorda?

Facebook
07.10.2020.
u 07:00

Pogledajte ilustraciju i što brže pokušajte uočiti skrivenu stvar.

Samo najpažljiviji igrači mogu uočiti daljinski upravljač izgubljen među raznim komadima namještaja u ovoj zanimljivoj mozgalici. Ona vas izaziva da pronađete daljinski upravljač u što kraćem roku, koje je za prosječnu osobu 40 sekundi, prenosi Daily Mail. No možete li ga pronaći brže?

Foto: Daniel Pavlić

Trećina sudionika nije mogla pronaći upravljač u manje od minute, a rekord je bio 20 sekundi. Ako ne možete pronaći upravljač, pokušajte pogledati donji dio ilustracije. Ako ga i dalje ne možete pronaći, pogledajte u rješenje:

Foto: Daniel Pavlić

Uspješni Leo sa samo 14 godina otvorio je vlastitu tvrtku:

Komentara 2

SE
sedam
08:33 07.10.2020.

Našao sam Tinin vibrator za manje od sekunde.

TR
Tripoli
07:38 07.10.2020.

Vrhunski clanci iz pera Tine..svaka cast!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije