Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Umijeće koketiranja

Možete li osvojiti muškarca u samo nekoliko minuta?

ljubav, par (1)
Thinkstock
24.05.2013.
u 14:10

Stručnjaci kažu da je to moguće. Znanstvenici sa sveučilišta Stanford otkrili su da se ljudi mogu povezati u samo četiri minute.

Sreli ste nekoga u dizalu, a želite privući njegovu pozornost. Za stvaranje odličnog prvog dojma ne treba vam puno vremena, tvrde stručnjaci s portala Yourtango.

Sljedeće četiri tehnike prakticirajte iz dana u dan, a kada dođe vrijeme, u samo nekoliko trenutaka ostavit ćete nezaboravan prvi dojam, a bit ćete potpuno prirodni!

1. Pokažite svoje oči. Razgovarate li prvi put, sugovornika gledajte duboko u oči kao da ga pokušavate razumjeti. Mnogi kažu da su oči ogledalo duše. Jesu li njegove svijetle i nasmijane? Ima li u njima dobrote i osjećaja? Gledate li vi njega, dopustit ćete da i on "vidi" u vaše oči, a to je jedan od najbržih načina za povezivanje.

2. Smiješite se. Zarazan osmijeh i smijeh od srca sjajan su način da uspostavite kontakt s drugom osobom. Smijeh olakšava situaciju za oboje. Bit ćete ne samo opušteniji nego i sretniji i time ćete prenijeti poruku da ste samopouzdana, pozitivna i dobra osoba, što su vrlo privlačne osobine koje je teško ignorirati i zaboraviti. Pokušajte se osmjehivati kad god vam se za to pruži prilika, neka vam postane navika. Osim što ćete se bolje osjećati i među ostalim ljudima, osjećat ćete se opuštenije te će vam postati potpuno prirodno nasmiješiti se osobi koja vam se sviđa.

3. Budite sigurni u sebe. Na vama je izbor želite li muškarca upoznati malo bolje i procijeniti je li on dobar izbor za vas. Nemojte se pretvarati da ste netko drugi nego čvrsto ostanite takvi kakvi jeste. Procjenjujte privlači li vas. Nastupajte odlučno i ne dajte se smesti, ali u konačnici se povedite za svojom intuicijom.

4. Opustite se. Budite ono što jeste, pa ako druga strana nije zainteresirana za vas takvu kakva jeste, vjerojatno je on pogrešan izbor. Neka vas to ne opterećuje kad pristupate nekom drugom. Prihvati li vas partner u cijelosti, neće tako lako prestati misliti na vas.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije