Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pokušajte!

Možete li među ovom hrpom novčića pronaći Sunce - i to za manje od 41 sekunde?

Holiday Extras
28.02.2021.
u 07:00

Pogledajte ovu ilustraciju pa si počnite mjeriti vrijeme: zadatak je pronaći Sunce, i to po mogućnosti za manje od 41 sekunde koliko je dosadašnji rekord - a mnogi su odustali od potrage

Mozgalicu je objavila tvrtka Holiday Extras, a mnogi su se mučili pokušavajući uočiti sunce među hrpom svjetlucavih kovanica. Iz ove tvrtke kažu i kako je rekordno vrijeme pronalaska sunca među novčićima 41 sekunda, koliko je najbržem oku trebalo da ga ugleda. 

Naime, zbog blistavih je zlatnih i srebrnih novčića sunce puno teže uočiti.  

Foto: Holiday Extras

Voditelj tvrtke Holiday Extras Seamus McCauley poručio je kako mnogi nisu imali dovoljno brzo oko ili sreću, a rekord nije bilo lako 'potući'. 

Za sve koji su odustali od potrage otkrio je da se sunce nalazi skroz desno na slici, a zaokruženo je crvenom bojom, prenosi Daily Mail.

Proglašeni najuspješniji vinili u 2020. godini, ovi vinili su bili najprodavaniji

1/5


Foto: Holiday Extras

Svaka čast ako ste ga ugledali prije 41. sekunde....

Cijelo vrijeme krivo stavljate maskaru: Pogledajte puno bolji način!

Komentara 1

AU
austrougarskigeneral
10:59 28.02.2021.

treba mi vise od 41 sekunde

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije