Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jednostavno, volimo ih!

Možete li danas zamisliti život bez njih?

VL
28.10.2019.
u 14:12

Saznajte sve o omiljenim robnim markama s kojima smo odrasli i onima koje su danas nezaobilazni dio svakidašnjice

Koja je hrvatska robna marka dobila nagradu za najbolji sladoled na svijetu? Gdje se u Hrvatskoj nalazi najveći trgovački centar u Europskoj uniji? Otkrijte u srijedu 30. listopada u posebnom prilogu na dar „Jednostavno, volimo ih!“.

U prilogu donosimo sve što vas može zanimati o robnim markama bez kojih danas ne možemo zamisliti život. S nekima smo odrasli, druge su nas oduševile u odrasloj dobi. No sve one imaju snažan utjecaj na našu svakodnevicu.

Prisjećamo se čokolada koje nas vraćaju u djetinjstvo, legendarnog Fiće i njegova razvoja, donosimo vam i vintage namještaj oko kojeg su neki napravili svoje prve korake.

Iz prošlosti vas vraćamo u sadašnjost uz novu Domaćicu extra choco, nezaobilazne trgovine zdravom hranom te poznate američke brendove koje smo prisvojili i zavoljeli kao da su naši vlastiti.

Vodimo vas i u budućnost pričom o Intersparovoj kampanji smanjenja udjela šećera u hrani i Barillinim prvim 3D filtrom za tjesteninu.

Ne propustite ovaj prilog koji će vas provesti kroz vrijeme, od djetinjstva, preko sadašnjosti do bliske budućnosti, i probuditi u vama možda zaboravljena sjećanja na omiljene robne marke.

Jednostavno, volimo ih!“ čeka vas na kioscima u srijedu 30. listopada na dar uz Večernji list!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije