Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Možete ispuniti svoje snove: samo 28 dana dijeli vas od savršenih grudi uz WOW efekt!

Grudi
Foto: Promo
1/3
11.10.2020.
u 08:00

O malim grudima ne želite razgovarati tijekom ručka s obitelji niti prilikom prvog ljubavnog sastanka ili ćaskajući s kolegama na poslu.

No ako je A košarica uzrok kompleksa mnogih žena, radikalno smanjuje samopouzdanje... treba o tome pričati i tražiti najbolji način kako bi poprsje ostavljalo bez daha i bilo čvrsto, puno i podignuto.  

Od A do C košarice, odnosno diskretan lifting bez bolne plastične operacije

Želim vam ispričati o mojoj VELIKOJ preobrazbi grudiju. Za 28 dana promijenila sam veličinu grudnjaka s A na C. Moje su grudi postale elastične, nestale su strije nastale nakon trudnoće, a koža je postala izrazito zategnuta i puna sjaja. Kao u Photoshopu!

I vi sanjate o grudima koje imaju holivudske zvijezde? O punim oblinama koje zavodljivo ispunjavaju haljinu, mekani grudnjak od čipke i tijesni bikini?

Foto: Arena Hospitality Group

Moje „prije“ Male grudi oduzimale su mi radost na svakom području života

Da budem iskrena. Moje su grudi bile toliko male da je samo grudnjak s dobrim umetkom mogao stvoriti dojam oblina ispod majice. Uz to, cijele su bile pune strija koje su mi ostale od trudnoće i dojenja.

Kada je muž htio voditi ljubav, tražila sam izgovor poput glavobolje ili bolesti. Bez push-upa izgledala sam i osjećala sam se kao dečko...

Moje „poslije“ Savršene obline s push-up učinkom

Dobro se sjećam tog dana. Posjetila sam kolegicu koja se bavi bra fittingom kako bih odabrala novi grudnjak koji bi... sakrio stvarnost. 

Tek sam ušla u salon, a Tereza me je uhvatila za ruku i šapnula na uho: „Znam kako ti mogu pomoći.  Pokazat ću ti kako pretvoriti A košaricu u punu C veličinu. Bit ćeš oduševljena novim, punim grudima.”. I otišle smo u stražnju prostoriju. Tereza je iz torbe izvadila intrigantnu bočicu i tajanstvenim glasom rekla: „Znam da si sanjala o lijepim, čvrstim grudima koje će privlačiti muške poglede. Ovaj će serum na prirodan način „popuniti” tkiva u tvojim grudima, tako da će ih povećati čak za 3 veličine, učvrstit će ih i ukloniti ružne strije. A sve to za 4 tjedna”. Ostala sam bez riječi. Promucala sam samo „Ozbiljno? Kako?“

Tereza je nastavila: „Ovako spektakularne učinke postići ćeš zahvaljujući jedinstvenoj formuli. Iz pouzdanog izvora doznala sam da se već nakon 1 primjene može opaziti kako se grudi podižu a koža postaje čvršća. Kladim se da ćeš sljedeći mjesec doći po božanstveni grudnjak veličine 75C! Bez boli, operacije i sa seksi oblinama o kojima sanjaš. Moraš obećati da nikome nećeš reći tko ti to je dao jer bih dobila otkaz“.

Nakon 1. primjene – zategnuta koža kojoj se vratio mladenački sjaj

Ovo zaista djeluje! Vratila sam se kući, istuširala se i namazala grudi. Već nakon par trenutaka primijetila sam da izgledaju „mlađe“. Ovi brzi rezultati ohrabrili su me da započnem redoviti tretman.

Nakon 10 dana nisam mogla zakopčati grudnjak A veličine, a sljedeći dan probudila sam se... s muževom rukom na mojim grudima. Bila sam sretna. Prvi put u nekoliko godina nisam pobjegla, već sam uživala u ovom trenutku.

Tereza je bila u pravu. Nakon mjesec dana došla sam kupiti veći grudnjak. Moj novi broj je 70/75 C! Ne mogu vjerovati. Grudi kao da su eksplodirale!

Ovo je jedini toliko učinkovit način za nevjerojatno zavodljive grudi koji je pomogao već 908.000 žena.

Foto: Arena Hospitality Group

Ovaj turbo BOOSTER kao jedini na tržištu djeluje 24/7, a pritom mi je Tereza poslala link na kojem je jedinstveni POPUST – 76 %>>>

Sada vi odlučujete. Možete odustati od akcije i nećete postići spektakularni učinak i imati pune, čvrste grudi. A možete i promijeniti svoj život, povećati grudi za 3 broja i riješiti se ružnih strija.

Držim palčeve da dobro odlučite.

P.S. Radi SAMO do kraja dana.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije