Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Moda

Može li sokol Milene Rogulj modi donijeti sretnije dane

fashion week
Foto: Jurica Galoić / Pixsell
1/3
29.11.2009.
u 17:10

Mandu, nagradu za najboljeg dizajnera na upravo završenom Dreft Fashion Weeku, dobio je Zoran Aragović. Najbolja je mlada dizajnerica Maja Hrastinski, a najbolja manekenka Aleksandra Grdić.

Mandu, nagradu za najboljeg dizajnera na upravo završenom Dreft Fashion Weeku, dobio je Zoran Aragović. Najbolja je mlada dizajnerica Maja Hrastinski, a najbolja manekenka Aleksandra Grdić. Pobjedničkoj kolekciji se uistinu nema što prigovoriti. Zanimljiv i svjež Zoran Aragović nam je posljednjeg dana priuštio istinsko modno veselje.

Djevojke, predvođene Anđom Marić, na pisti su, uz glazbu ženskog tria Les Balkanieras, donijele modu u kojoj su inventivno obrađene mitske šezdesete.
Odlične haljine, zanimljive jakne i savršeno skrojene hlače, sjajno su nadopunjene stylingom kojim su dominirale stare LP ploče umjesto šešira. Vesela Anđa Marić bila je dobitak cijelog Fashion Weeka.

Među revijama koje smo vidjeli posljednjeg dana valja spomenuti In Sportina Group - poznate i kvalitetne svjetske brendove, ovog puta uz iznmno pametan styling, te Anu koja je za Artiđane napravila kolekciju haljina iz koje nam je “zamirišalo” ljeto. Na žalost, Marta Buzolić je i dalje izgubljena u obilju šljokica i krojevima koji padaju čak s grudi Doris Vrečko (čitati treba: dakle ne postoje grudi na kojima bi to stajalo), a njenoj kolekciji nije pomoglo ni to što su muški dio nosila poznata lica.

Dečki u gaćama na šljokice i kućnim ogrtačima odavno nisu ni modni izazov niti modno dostignuće. Podjednako neinventivna bila je i Natalija Smogor, ali je zato kolekcija O.K.M. školski primjer kako se radi sa satenom.

No, nakon tri dana u Boćarskom domu tješi nas da se Fashion Weeku Zagreb smiješe bolji dani. Naime, na odličnoj reviji Milene Rugulj, koju smo premijerno vidjeli na Modnom ormaru, sokol se, zabljesnut reflektorima i bukom, pokakao. Prema narodskom vjerovanju, to je velika sreća. Treba se nadati - modna!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije