Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Movember uz The Barbers

Izabrana je Najljepša brada Zagreba grada: Nije to lako održavati, vjerujte, a i košta...

Ponosni muškarci: Tomislav Skorin, Danijel Dlesk, Marin Čuček i Matija Auker
Foto: Goran Stanzil/PIXSELL
1/5
27.11.2017.
u 09:31

Titula je pripala Danijelu Dlesku, dok je ovogodišnjim Naj fakinom proglašen Marin Čuček, a nagradu za brk odnio je Matija Auker

I ovoga je studenog, kao dio globalne akcije Movember, izabrana Najljepša brada Zagreba grada. U organizaciji zagrebačkih The Barbers, skupine frizera i entuzijasta posvećenih povratku tradicionalne brijačnice, izbor se održao u Mojo Wine & Rakija Baru.

– Još je premalo svjesnosti da su rak prostate i testisa prisutni, i u nas muškarci podcjenjuju tu opasnost kao da im je zdravlje nekakav tabu, kao da nam je neugodno otići liječniku. I zato smo se uključili u Movember, da bismo podigli tu svijest, a nastavit ćemo i nagodinu – rekao je Marko Stanzl iz The Barbersa.

Titulu muškarca s najljepšom bradom odnio je stari znanac Danijel Dlesk, koji je lani slavio u kategoriji najuređenije.

– Vraćam se i iduće godine! Osim što je to sjajna prilika da se podružimo, zanima me i hoće li doći neki novi dečki s kakvim bradama. Apsolutno podržavamo Movember, a ovo je zaista originalan način za to. Brada je ipak svojstvena samo muškarcima, a održavanje stoji više nego što će na sebe potrošiti bilo koja žena, vjerujte mi – kazao je Dlesk.

Marin Čuček, koji je lani nagrađen za najkreativniju bradu, sad je ponio titulu Naj fakina. Dodijelila se i nagrada za Najljepši brk, i to voditelju Matiji Aukeru.

– Nije mi to prva, prošle sam godine osvojio nešto slično na Tattoo konvenciji. Nemam više dugu bradu, ali ni brk nije lako održavati. I svakako, podržavam Movember, tako da ću se rado odazvati izboru The Barbersa i sljedeće godine – rekao je Auker.

Komentara 2

PU
paul-umpe
21:32 27.11.2017.

pitam se koliko drva ove muskarcine mogu izcijepati za 1h.Nedaj boze da se zapuca kako bi im glave letile.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije