Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pronašao način za slavlje

Morao je otkazati svoj 101. rođendan pa ima posebnu želju: 'Želim čestitke iz cijelog svijeta'

Twitter
24.03.2020.
u 14:00

Zbog pandemije koronavirusa i socijalnog distanciranja, morao je otkazati svoj 101. rođendan, ali to ga nije zaustavilo u proslavi.

Vrijeme je socijalnog distanciranja i izolacija te se sve više događanja otkazuje. Kako bi se smanjilo širenje koronavirusa, ljudi otkazuju sva svoja druženja i sve svoje planove u nadolazećim mjesecima, a tako je morao napraviti i Owen, prenosi Daily Mail. Zbog globalne pandemije, Owen je zbog svoje dobi jedan od najugroženijih osoba.

Pogledajte kako izgleda testiranje na koronavirus:

Owen je 101-godišnjak iz SAD-a koji je morao otkazati svoj 101. rođendan zbog socijalnog distanciranja. Ipak je to dobro prihvatio te umjesto rođendanske zabave, sada se nada da će dobiti 101.000 čestitka iz cijelog svijeta.

Na fotografiji objavljenoj na Twitteru, nasmješeni Owen drži znak na kojem piše: “Bok! Ja sam Owen. Napunit ću 101 godinu 31. ožujka. Moja rođendanska zabava je otkazana zbog socijalnog distanciranja, ali pomozite mi proslaviti uz 101 tisuću lajkova/komentara.” Nakon što je ovu objavu podijelio Mohamad Safa, stalni predstavnik UN-a, poduzetnik i klimatski aktivist iz Libanona, Owen je dobio puno podrške i čestitki.

“Vau, izgledaš odlično Owene! Sretan rođendan, mladiću, i molim te ostani siguran”, glasio je jedan komentar. “Bok, Owen! Sretan rođendan iz Sydney, Australije. Budi dobro i nemoj previše ludovati na rođendan”, komentirao je jedan korisnik. “Sretan rođendan! Želim ti sve najbolje. Lijepi pozdravi iz Hong Konga”, glasio je drugi komentar. 

Pogledajte koliko Zagrepčani znaju stare prugerske riječi:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije