Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rad, trud i ustrajnost

'Morala sam se udebljati 10 kilograma da postanem sretna osoba'

Instagram
16.06.2020.
u 13:15

Bila sam djevojka koja se bojala ugljikohidrata. Radila sam samo kardiovježbe jer sam se bojala da ću od utega postati velika i premišićava.

Osobna trenerica iz Australije Laurie Simpson (29) prije nekoliko godina imala je loš i nezdrav odnos prema hrani i vježbanju. Težila je samo 50 kilograma, a svaki dan preživljavala je na samo 1000 kalorija. Zbog nedovoljnog unosa hrane i prekomjernog vježbanja, imala je groznu kožu i slabu kosu, a često se borila i s naglim promjenama raspoloženja. No nakon promjene stava i dobivanja 10 kilograma, sada je sretnija i zadovoljnija nego ikada, piše news.com.au.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Lauren Simpson (@laurensimpson)

Podijelivši fotografije svog tijela u raznim fazama promjene načina života i dobivanja kilograma, Lauren je objasnila da je sada shvatila u čemu je griješila i naučila kako će živjeti bolje. Promjena se dogodila kada je povećala količinu kalorija te je na dan počela jesti 2000 kalorija u pet obroka. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Lauren Simpson (@laurensimpson)

“Bila sam djevojka koja se bojala ugljikohidrata. Radila sam samo kardiovježbe jer sam se bojala da ću od utega postati velika i premišićava. Dopustila sam broju na vagi da mi upravlja životom”, otkrila je Lauren u objavi na Instagramu. “Najveća promjena dogodila se kada sam počela vježbati s utezima i kada sam promijenila način razmišljanja o hrani. Samopouzdanje mi se podiglo, a i treninzi su mi lijepo oblikovali tijelo.”

Na svom profilu na Instagramu podijelila je svoju transformaciju te pokazala kakva se promjena dogodila u pet godina. Na prvoj fotografiji iz 2015. vidi se koliko je Lauren imala zapravo malo kilograma, ali na fotografiji iz 2020. to se sve promijenilo. Uz njih je poručila kako ovakve promjene ne dolaze preko noći, već je za sve zaslužan rad i trud.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Lauren Simpson (@laurensimpson)

“Nema photoshopa, prečica ni brzih rješenja. Nema magičnih čajeva za mršavljenje. Samo više od četiri godine napornog rada, truda i ustrajnosti. Ljepota nije u postizanju krajnjeg cilja, već u pronalasku pravog sebe i ponosu na vaš trud i rad”, poručila je Lauren.

Lauren, koja je dobitnica mnogih nagrada za bodybuildere i bikini modele, sa svojih 1,9 milijuna pratitelja na Instagramu podijelila je tajne svog uspjeha.

Njezini savjeti za uspješnu dijetu su:

1. Nemojte ograničavati unos kalorija ili se bojati ugljikohidrata.

2. Pratite koliko kalorija unosite i koliko ih trošite. Da biste sagorijevali masno tkivo, morate biti u deficitu.

3. Udio proteina u vašoj hrani uvijek bi trebao biti visok, no jedite više masti i ugljikohidrata, ovisno što više odgovara vašem tijelu. 

4. Pronađite dijetu ili način prehrane kojeg se možete držati dugoročno. Nemojte se povoditi za modernim dijetama.

5. Ustrajnost je ključ. Nemojte se kažnjavati za jedan loš dan, već sljedeći dan možete se vratiti na pravi put.

Pitali smo bicikliste kakvo je stanje cesta po kojima mogu voziti i zašto obožavaju bicikliranje:

Komentara 1

TE
texas
09:58 23.07.2020.

Uh. Sad je bonbončić!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije