Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izgleda jednostavno

Monika iz Bugarske otkrila je najbolji proizvod za lice, a za izradu su potrebna samo dva sastojka

Shutterstock
12.07.2019.
u 09:18

Jedna je djevojka na društvenoj mreži otkrila jednostavan, a odličan proizvod za njegu lica

Monika Hristova iz Bugarske na društvenoj mreži Quora otkrila je trik koji joj je pomogao kod lošeg tena, a mnogi ljudi su se složili s njom.

Na pitanje "koje su vaše tajne njege kaže?" Monika kaže kako nema tajnu. Za njezinu kožu najbolje se pokazala pasta od rižinog brašna i vode, a mnogi su se u komentarima složili s njom.

Foto: quora

"Radi se o jednostavnom receptu od samo dva sastojka: Voda i rižino brašno. Rižino brašno može se kupiti gotovo svugdje ili ga možete sami napraviti. Samo dodajte ova dva sastojka dok ne dobijete smjesu koja nalikuje na pastu. Stavite na vrat i lice, ostavite da stoji sat ili dva i odmah ćete vidjeti da vam je koža sjajnija. Ovo me uvjerilo da su najčešće najjednostavniji sastojci ujedno i najbolji za njegu kože."

Monika je prvo probala na lice staviti rižinu vodu od koje joj je koža drugačije izgledala, ali trebala je nešto jače pa je otkrila pastu. Od nje joj je lice bilo sjajno i nakon mjesec dana nestale su joj akne i ožiljci.

Nana Nadarević otkriva tri proizvoda za ljeto koje morate imati:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije