Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljubavni problemi

`Moja žena zatrudnila je s drugim i sada želi da prihvatim to dijete`

trudnoća, trudnica
Foto: Thinkstock
1/4
11.05.2019.
u 14:09

U nezavidnoj situaciji, u kojoj ne zna što učiniti, muškarac se obratio poznatoj terapeutkinji Deidre zamolivši je za savjet.

Prijevara u vezi je nešto što će netko jako teško oprostiti, no kada se nevjera "završi" i trudnoćom, situacija je jako komplicirana. 

I upravo komplicirano je ono kako bismo mogli okarakterizirati situaciju u kojoj se našao jedan oženjeni 41-godišnji muškarac. 

U braku sa svojom 36-godišnjom suprugom ima dva sina u dobi od devet i sedam godina, no njegova žena nedavno je imala aferu s drugim muškarcem nakon kojeg je ostala trudna. I odlučila je zadržati dijete, no i tražiti svog supruga da se ponaša prema tom djetetu kao otac. 

U nezavidnoj situaciji, u kojoj ne zna što učiniti, muškarac se obratio poznatoj terapeutkinji Deidre, na portalu The Sun, zamolivši je za savjet. 

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Pojasnio je kako je dobio ponudu za posao u SAD-u te bi se trebao preseliti u drugu zemlju zbog novog posla. No, ne zna bi li trebao spakirati cijelu svoju obitelj i da se zajedno presele ili da se razvede i uzme svoja dva sina sa sobom. Problem je u tome što biološki otac još nerođenog djeteta njegove supruge, ne dozvoljava da se ona s njihovim djetetom preseli. 

Ipak, Deidre je muškarcu rekla da se zapita zašto se njegova supruga odlučila na nevjeru i kako se on kao suprug ponašao prema njoj. Vjerojatno se osjećala kao da je na dnu vaših prioriteta, pojasnila je Deidre naglasivši kako bi onikao par trebali sjesti i razmisliti mogu li se vratiti u svoj "stari brak" i nastaviti to što su izgradili uz napomenu kako je svako preseljenje popriličan stres, posebice djeci. 

 

Ključne riječi

Komentara 8

DI
dirižabl
14:50 11.05.2019.

Naravno kriv je on..... reče Rade Borić

Avatar Mad Rascal
Mad Rascal
15:18 11.05.2019.

Niti jedan muskarac ne bi trebao savjet u takvoj situaciji... Tu samo muskarcicima treba savjet. Sama cinjenica da ona njemu poslije prijevare i trudnoce sa drugim muskarcem uvjetuje da on to dijete prihvati kao svoje, jasno govori da ona nema a najvjerojatnije nikad nije ni imala nikakvog respekta za njega. Ja cu mu dati savjet..., prvo provjeri da li su i onih dvoje djece za koje se vec brines... da li su i oni tvoji. Tako ces biti siguran da ne placas alimentaciju za djecu neke druge dvojice frajera...

Avatar Asterix
Asterix
14:46 11.05.2019.

To da je ljubavnik napravio dijete je moguće i događa se. Ostatak priče najvjerojatnije izmišljen.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije