Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
problemi u braku

Moja žena radije provodi vrijeme na poslu nego sa mnom

Par
Getty Images
26.01.2019.
u 18:10

"Imamo dobra primanja i imamo osobe u kući koje brinu o kućanskim poslovima. Istovremeno, moja supruga gotovo uopće ne boravi u našem domu. Često ostaje raditi i nakon radnog vremena", požalio se muškarac

"Moja žena i ja smo tri godine u braku i nemamo u planu proširivati obitelj. "

Tim je riječima započeo svoju iskrenu ispovijest jedan muškarac koji je na portalu TOI od stručnjaka odlučio zatražiti pomoć.

Naime, ne muči ga želja za potomstvom već to što se njegova supruga ponaša kao da je on sam u braku.

"Imamo dobra primanja i imamo osobe u kući koje brinu o kućanskim poslovima. Istovremeno, moja supruga gotovo uopće ne boravi u našem domu. Često ostaje raditi i nakon radnog vremena, nakon posla ostaje u gradu s društvom ili kolegama, a ja kući večeram sam. Često dolazi tek navečer oko 22h, pričamo svega 15-20 minuta i odlazimo na spavanje. "

Nije puno drugačija situacija niti tijekom vikenda, navodi muškarac. Njegova supruga radije vrijeme provodi u izlasku s prijateljima i gotov da kao bračni par uopćene provode vrijeme zajedno. Otkrio je i da je razgovarao sa svojom suprugom o ovom problemu, a ona mu je na to odgovorila kako svaka veza nakon tri godine dođe u ovu fazu.

Svaka veza ima svoje uspone i padove i trebalo bi utvrditi gdje je problem. Po svemu opisanom čini se kako je žena nezadovoljna u tom braku, ali treba otkriti zbog čega i što od te veze očekuje, odgovor je koji je dobio nesretni muškarac. 

Pogledajte i video Reakcija djevojčice kada ugleda oca bez brade

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Plen_KI_MOON
Plen_KI_MOON
18:26 26.01.2019.

ema tu ljubavi ili je zaboravila zaluđena poslom šta osječa! Odseliš se na 2-3 tjedna i onda ovisno kko reagira tako i odlučiš, ako joj fališ i ako je spremna promijeni drastično ponašanje onda zaslužuje ona i brak priliku aa ako ne onda neka radi, neka ju posao grli i ljubi a možda ju upravo na poslu ljubavnik i grli, kada se žene udalje 99% je sigurno da imaju zagonđiju!

BL
bljak007
21:34 26.01.2019.

Mnoge žene radije provodevrijeme uz facebook nego uz i sa suprugom i djecom.

TR
trabant7
19:50 26.01.2019.

Šajba se na poslu redovito i kvalitetno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije