Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljubavni problemi

"Moja žena prebacila je novac na svoj tajni račun i planira me ostaviti"

Veza
shutterstock
03.04.2019.
u 18:35

Nakon što je "otkrivena", i dalje je u kontaktu s drugim muškarcem i prebacila je oko 50 tisuća kuna zajedničke ušteđevine na "tajni račun" koji je otvorila. Brat njenog supruga smatrada je to njena priprema za bijeg.

"Moja supruga i ja smo u braku deset godina i imamo sedmogodišnju kćer. Oboje imamo 32 godine i našli smo se u bračnim problemima"

Jedan muškarac, koji je želio ostati anoniman, požalio se poznatoj terapeutkinji Deidre na portalu The sun, kako njegova supruga vjerojatno planira otići, odnosno, ostaviti ga.

Tvrdi kako, iako imaju problema i godinama nisu imali seksualne odnose, razgovarali su o tome kako trebaju poraditi na svom odnosu i spasiti brak. Ipak, njegiva je supruga provodila noći koristeći se laptopom, a kada ju je upitao zašto stalno navečer tipka na laptopu, priznala mu je da je riječ o drugom muškarcu. No, nije pokazala nikakvo kajanje zbog svog ponašanja. 

Nakon što je "otkrivena", i dalje je u kontaktu s drugim muškarcem i prebacila je oko 50 tisuća kuna zajedničke ušteđevine na "tajni račun" koji je otvorila. Brat njenog supruga smatrada je to njena priprema za bijeg. 

Deidre je odgovorila kako je očito da su oboje nesretni u tom odnosu, no njihovo ponašanje najviše će pogoditi njihovu kćer. Bračno savjetovanje je zaista dobra ideja i pomaže parovima čak i u odluci da se rastanu, da to naprave onako kako treba, u što mirnijoj atmosferi i s najboljim rješenjem za svih, posebice za njihovu kćer. 

 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Mabolimekrac
Mabolimekrac
19:42 03.04.2019.

Aaaaa, predobro!😂😂 Uljepsali ste mi dan. Bravo VL. Nakon ovakvih tekstova Modra Lasta vise nece na kioske. Dotukli ste ih...

DE
deda1234
22:19 03.04.2019.

A steta...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije