Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljubavni problemi

`Moja žena je trudna s našim prvim djetetom, a ja sam se zaljubio u drugu`

Tužan muškarac
Foto: Thinkstock
1/4
09.08.2019.
u 18:46

Napominje kako se ništa među njima nije dogodilo jer on nije osoba koja vara, no ovo poznanstvo s drugom ženom "otvorilo mu je oči" da bi s njom mogao biti itekako sretniji,

`Moja žena je trudna s našim prvim djetetom, a ja se zaljubljujem u drugu ženu`.

Muškarac u kasnim dvadesetim godinama, koji je u braku tek tri mjeseca, poznatoj terapeutkinji Deidre otkrio je da radi u drugoj zemlji već šest mjeseci i vijest o trudnoći njegove supruge zatekla ga je s one strane granice. 

Blisko surađuje s jednom 32 - godišnjem kolegicom koju opisuje kao "nevjerojatnu" i tvrdi da je s njom zaista jako povezan, na više razina nego sa svojom vlastitom suprugom. 

Napominje kako se ništa među njima nije dogodilo jer on nije osoba koja vara, no ovo poznanstvo s drugom ženom "otvorilo mu je oči" da bi s njom mogao biti itekako sretniji, navodi. 

Pojašanjava i kako želi da njegov brak uspije i kako želi napraviti ispravnu stvar u svom životu, a misli ga stalno usmjeravaju na stariju kolegicu. 

Deidre mu je poručila kako se vjerojatno radi o napadu panike zbog promjena koje mu se događaju u životu, brak, dijete na putu... Naglasila je kako bi bilo zaista neoprostivo da ostavi svoju trudnu suprugu te da mora poraditi na sebi da brak u koji je ušao i obitelj koju ima, budu sretni. 

Ako je ta kolegica suđena da budu u njegovom životu, to će se tako i posložiti jednom, napisala je Deidre napominjujući muškarcu da se okrene svom braku i supruzi i djetetu koje očekuje. .

Komentara 1

KO
Kora
20:34 09.08.2019.

Potaknulo me je na duboko razmišljanje, ali ne znam se izraziti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije