Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
veza u troje

'Moja supruga zaljubljena je u kolegicu s posla i sada želi da svi budemo zajedno'

shutterstock
19.05.2021.
u 20:57

Htio je biti ljut na svoju suprugu, ali onda je upoznao njezinu ljubavnicu i shvatio koliko mu se sviđa.

- Moja supruga ima aferu s kolegicom s posla, a sada očekuje da ću je prihvatiti u naš život. Mi smo u kasnim tridesetima, već smo 12 godina zajedno i imamo dvoje djece. Uvijek sam se osjećao voljeno i sigurno pa je ovo bio veliki šok za mene - napisao je jedan muškarac za The Sun.

Jedne noći došla je uzrujana s posla. On je mislio da se nešto dogodilo u uredu, ali onda mu je priznala da se zaljubila  drugu ženu i da ima aferu. Pitala ga je može li pozvati svoju ljubavnicu kod njih da zajedno pričaju o tome.

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne

1/7

- Mislio sam da ću biti ljut, ali sam se iznenadio koliko mi se svidjela. Ostala je spavati kod nas neko vrijeme i one su cijelo vrijeme bile intimne zajedno. No, sada me supruga zove da im se pridružim. Može li to dugoročno trajati s nad troje? - pitao se.

- Sumnjam. Da je ljubavnik vaše supruge muškarac, biste li uopće razmislili da pristanete na njezin zahtjev? Pretpostavljam da ne biste. Vaša supruga želi i ljubavnicu i vezu. Zaslužujete bolje. Recite svojoj ženi da je ne želite dijeliti. Kako bi to objasnila vašoj djeci? Ona uništava vaš sretan obiteljski život - odgovorila mu je Deidre.

Kuhar pokazao kako najjednostavnije izvaditi sjemenku iz avokada!

Komentara 9

Avatar LuckyLeprechaun
LuckyLeprechaun
22:21 19.05.2021.

Koje li vi sve bolesti i emocionalne razdore potičete u svrhu otuđenja i razjedinjenja... Ideje na koje dođete su smiješne....

Avatar madcap
madcap
22:01 19.05.2021.

Jednostavno, moraš kliknuti na ovakav naslov. Ma tko li im samo izmišlja sve te priče? :)

TE
TenFour
00:05 20.05.2021.

A kaj da obe izgledaju k'o Anka Taritas? Jel' bi i onda dero?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije