Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pismo deidre

'Moja supruga spavala je sa svojom prijateljicom i njezinim mužem. Kako da joj ponovno vjerujem?'

shutterstock
17.06.2021.
u 21:15

Oduvijek mu je govorila da bi voljela imati seks s drugom ženom, ali mislio je da je to samo maštarija.

- Budući da sam imala vazektomiju, bio mi je šok kada sam pronašao test za trudnoću u našoj kupaonskoj kanti. Tada sam otkrio da je moja supruga spavala sa svojom prijateljicom i njezinim suprugom - napisao je jedan muškarac za The Sun.

Njegova supruga ima 38, a on 40 godina. Ona je veoma avanturistička u njihovoj vezi i zajedno se izvrsno zabavljaju. Oduvijek mu je govorila da bi voljela imati seks s drugom ženom, ali mislio je da je to samo maštarija.

Evo zašto biste trebali doživjeti orgazam prije svakog odlaska na spavanje:

1/7

- Kad je pandemija pogodila, oboje smo radili od doma i uživali smo u više seksa nego ikad, ali ona je nastavila željeti spavati s nekim drugim. Njezina je prijateljica otvorenom braku i znam da ona i suprug vole swinganje. Bio sam sumnjičav, pa sam nastavio ispitivati suprugu i ona je napokon priznala sve, da je bila nevjerna i da je imala seks s prijateljicom - nastavio je.

- Dobivam puno pisama od partnera zabrinutih da nikad neće preboljeti nevjeru, ali ponekad im ona pomogne. Parovi ponekad osjećaju bolju povezanost i bolji seksualni život nakon afere. Varanje s muškarcem ili ženom nema razlike, to je i dalje varanje. Dobra stvar je što vaša supruga inzistira da maštarija nije opravdala njena očekivanja i da ste vi onaj koga želi - odgovorila mu je Deidre.

Zašto u Hrvatskoj homoseksualci ne mogu biti darivatelji krvi?

Ključne riječi

Komentara 11

BR
Breoxs
08:02 18.06.2021.

Swingeraj je budućnost. samo se prilagodi.

MO
montello
19:58 18.06.2021.

ostavi je ima boljih

DL
darinko.latkovic
01:16 18.06.2021.

Nema ti druge nego se uvuci sa tom trojkom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije