Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
traži savjet

'Moja supruga seksala se s mojim kolegom, a ja se još uvijek osjećam posramljeno'

shutterstock
18.09.2021.
u 20:24

Iako je znao da je njegov kolega veliki ženskaroš, nikada nije pomislio da bi mogao spavati s njegovom suprugom.

- Oženio sam se vrlo lijepom ženom, ali nisam shvaćao koliko sam sretan. Nisam je cijenio ni približno dovoljno, iako je nikada nisam prevario. Nedavno sam saznao da je moja žena na početku našeg braka imala aferu s mojim kolegom s kojim se nikad nisam slagao - napisao je jedan muškarac za kolumnisticu Mirrora.

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne!

1/7

Cijelo njegovo društvo znalo je za njezinu aferu, ali ne i on pa su ga svi ismijavali. Njegova supruga i kolega spavali su u njegovoj kući, u automobilu pa čak i u prikolici. Iako je znao da je njegov kolega veliki ženskaroš, nikada nije pomislio da bi mogao spavati s njegovom suprugom.

- Jednom su moja supruga i osobna asistentica ovog čovjeka viđene kako bježe iz njegove kuće samo u donjem rublju kad je njegova žena neočekivano stigla kući. Ljudi na poslu moju su ženu nazivali "mini-suknjica”. Oprostio sam joj aferu, ali osjećam se toliko poniženo zbog svega - nastavio je.

- Samo zato što ste joj oprostili aferu ne znači da je sve u redu. Ako želite pokušati ponovno, trebat će vam više nego da joj samo oprostite. Njezina afera zauvijek je promijenila vaš odnos i ne možete se vratiti na staro. Potrebno je puno truda i predanosti s obje strane kako bi se to riješilo, a ključno je da vaša supruga bude otvorena i iskrena s vama o onome što se dogodilo i zašto. Samo vi možete odlučiti možete li ovo prebroditi i ostati sa svojom ženom, a ona mora dokazati da joj možete ponovno vjerovati - odgovorila mu je Coleen Nolan.

Pseći problemi: Sićušni korgi ne može preskočiti ogradu, dok drugi psići to rade bez problema!

Komentara 2

MO
montello
19:21 19.09.2021.

Umjesto da hmje ostavis on se osjeca posramljen.

GO
goodbadugly
09:00 19.09.2021.

Neka te tješi, nisi jedini. Barem 70% žena sexa se sa drugima uz muževe koji neznaju, a 35%muškaraca tako nisu biološki očevi djeci.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije