Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pogriješio je

'Moja supruga saznala je da sam je prevario pa mi se želi osvetiti seksom s drugim muškarcem'

shutterstock
08.11.2020.
u 20:23

Uvijek su imali odličan odnos i on je čvrsto vjerovao u svoje bračne zavjete, ali napravio je grešku te prevario suprugu s drugom djevojkom.

- Napravio sam veliku pogrešku i prevario svoju suprugu. Iako sam se osjećao odlično tada, ona je sve saznala i sada želi imati seks s drugim muškarcem kako bi bili jednaki. Ne mogu vjerovati da sam se doveo u ovakve probleme - napisao je jedan muškarac za The Sun.

Ona ima 26, a on 29 godina te su četiri godine u braku. Uvijek su imali odličan odnos i on je čvrsto vjerovao u svoje bračne zavjete, ali napravio je grešku te prevario suprugu s drugom djevojkom.

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne:

1/7

Ona je mlada i mušterija je u dućanu za kojeg on radi. Svaki put kada bi nešto kupovala, oni bi pričali i provodili vrijeme zajedno. No jednog dana, trebao joj je dostaviti neke stvari do kuće, ali mu kamion nije radio.

Ostali su sami u dućanu te čekali popravak kamiona. Počeli su razgovarati o vezama, a on je osjetio nevjerojatnu seksualnu kemiju među njima. Stoga ju je poljubio, a na kraju je sve rezultiralo seksom u samom dućanu. 

- Počeli smo se tajno dopisivati, ali onda je supruga vidjela jednu njezinu poruku i poludjela. Rekla mi je da za vikend ide van s prijateljicama samo kako bi pronašla drugog muškarca za seks kako bi bili jednaki. Ne znam što da napravim, ali kako se ja mogu žaliti na njezino ponašanje? - pitao je stručnjakinju.

- Vaš odnos je u vrlo nesigurnom stanju, ali recite joj da će njezin pokušaj da budete jednaki nanijeti dodatnu štetu vašem braku, kojeg sada trebate ojačati. Ispričajte joj se i uvjerite ju da je vaše varanje bila velika pogreška koja se neće ponoviti. Ako se volite, oboje morate uložiti vrijeme i trud kako biste se međusobno osjećali posebno, tako da se možete sjetiti zašto ste uopće zajedno. Jednostavni potezi poput romantične zajedničke večere kod kuće i šetnje lokalnim parkom mogu biti pravo rješenje - odgovorila mu je Deidre.

U braku su 60 godina, a zbog koronavirusa bili su razdvojeni 215 dana! Snimka ponovnog susreta je predivna:

Komentara 3

Avatar drug Joža
drug Joža
23:32 12.11.2020.

Tina, imaš gubitničko prezime ...jesi razmišljala da ga promijeniš u Dinamo? Budu te ljudi ozbiljnije doživljavali

VH
volim.hrvatsku65
21:25 08.11.2020.

Tina , jos me nisi nazvala ... Hoce da te kresnem ili ..???!

PE
PetarPan1108
20:31 08.11.2020.

Hmmm...bezi!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije