Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne želi je povrijediti

'Moja supruga otkrila je da je poliamorna i sada želi da imamo seks s drugim parom'

shutterstock
08.04.2021.
u 20:58

Nikada nije znao da je zanima swinganje i uvijek je mislio da imaju vrlo zadovoljavajući seksualni život

- Moja supruga rekla mi je šokantno otkriće. Kaže da je poliamorna i da želi imati veze s drugim muškarcima i ženama. Njezina ideja je da imamo seks s drugim parovima, a već ima i plan s kojim bi bili prvo - napisao je jedan muškarac za The Sun.

Zajedno su već deset godina i imaju sedmogodišnjeg sina. Nikada nije znao da je zanima swinganje i uvijek je mislio da imaju vrlo zadovoljavajući seksualni život, ali posljednjih šest mjeseci često priča s kolegicom s posla te mu je rekla da želi imati vezu s njom.

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne:

1/7

- Povrijeđen sam i osjećam se iznevjereno što mi je to prešutjela. Također se osjećam kao da joj nisam dovoljan, i da nikada nisam bio. Ne želim spavati ni s kim, osim sa svojom suprugom i sigurno ne želim da se seksa s drugom ženom ili muškarcem - nastavio je.

- Nije fer od nje što vam ovo nameće, a još manje da očekuje vaš dogovor. Čini se da misli samo na svoje potrebe. Mnogima se ovaj način života može činiti privlačnim. Zamka je u tome što se emocije neizbježno uključuju i imaju destruktivne posljedice. Budite iskreni i jasno stavite do znanja da ne želite sudjelovati - odgovorila mu je Deidre.

Jednojajčane blizanke: "Želimo se udati za istog muškarca, ali nam zakon to ne dopušta"

Ključne riječi

Komentara 3

UM
umnjak
21:54 08.04.2021.

Pa pomogni ženi.

MO
montello
17:55 09.04.2021.

Reci i joj zbogom

AD
admzaq
03:03 09.04.2021.

Eto problema... Vjerojatno i Plenky ima neki sličan. Možda ga muči manjak željeza u krvi pa uživa gledati bauštelce... Mislim, čitajući sve ove silne probleme ispada da svako od nas ima neki problem po tome pitanju. Šalu na stranu, koji to muškarac ne bi prihvatio takvu ženu koja će mu dati amen da ga ugura nekoj drugoj pa taman da ga i ona primi. Dosadi....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije