Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Što učiniti?

'Moja djevojka stalno se dopisuje s muškarcima na društvenim mrežama, dosta mi je toga'

Shutterstock
13.05.2020.
u 22:17

Savjetnica za odnose rekla mu je kako se treba postaviti.

"Čim joj se neki muškarac javi na društvenim mrežama, ona ga dodaje za prijatelja i prihvaća kontakt", požalio se muškarac savjetnici za odnose, Deidre.

"Zajedno smo skoro godinu dana i veza je bila zaista dobra, ali ona je stalno na mobitelu i flerta s drugima. Muškarci joj se stalno javljaju... Pokušao sam razgovarati s njom o tome, ali ona tvrdi da je to sve šala i da nije ništa ozbiljno, i da sam ja jedini kojeg voli. Ipak, meni ne dozvoljava da imam ženske prijateljice na Facebooku."

Poslušajte ljubavne savjete kumica s placa:

Deidre mu savjetuje: "Reci svojoj djevojci da se prestane tako ponašati. Svaka komunikacija s drugim muškarcima treba biti isključivo prijateljska, a ne flert. Isto, naravno, vrijedi za tebe i komuniciranje s drugim ženama."

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
22:19 13.05.2020.

nađi si dečka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije