Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dvije godine u vezi

'Moja djevojka meni govori kako stalno radi, a poznanici tvrde da se opija i drogira'

GettyImages
12.10.2019.
u 20:00

Njegova djevojka i on su planirali i čak i preseljenje, ali ona sada odugovlači, a ona vjeruje kako se drogira.

Moja djevojka se napije i ponekad konzumira kokain. Ne smeta mi što to radi, ali ne želim da mi laže - započeo je on svoje pismu upućeno Deidre, terapeutkinji postala The Sun. 

Napisao joj je i kako su u vezi dvije godine, ali žive jako udaljeno jedno od drugog pa se ponekad ne vide tjednima ili mjesecima te iako planiraju da se ona useli kod njega, ta selidba se stalno odgađa. 

- Ja imam 38, a ona 36 godina. Meni govori kako svakoga dana radi, a zajednički poznanici mi tvrde kako kako tulumari barem jednom tjedno - napisao je dalje. 

Rekao je i kako je prekinuo svoj brak zbog laži bivše supruge i brine se kako bi mu se to moglo ponovno dogoditi. 

Deidre je znala što da mu savjetuje.

- Jedna večer tjedno ne zvuči pretjerano, ali nju je vjerojatno strah da će biti osuđena i zato ne govori. Recite joj da se brinete da postaje preranjiva kada je pijana i drogirana - odgovorila mu je i savjetovala da sa svojom djevojkom popriča o tome koliko mu je iskrenost važna u vezi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije