Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Treba savjet

'Moja djevojka i ja želimo seks u troje, ali se ne možemo dogovoriti s kim'

shutterstock
18.05.2021.
u 20:39

Oboje su veoma avanturistički u seksu i vole isprobavati nove stvari.

- Moja djevojka i ja oboje želimo seks u troje s drugim muškarcem, ali ne možemo se dogovoriti želimo li pozvati prijatelja ili nepoznatu osobu. Imamo 29 godina i zajedno smo tri godine. Sjajno se slažemo, ali ne možemo se dogovoriti oko ovoga - napisao je jedan muškarac za The Sun.

Oboje su veoma avanturistički u seksu i vole isprobavati nove stvari. Snimali su se tijekom seksa i uživaju u seksu na otvorenom, a smatraju da je seks u troje dobar idući potez. Dogovorili su se da žele drugog muškarca koji će s njima provesti vrijeme u hotelskoj sobi, ali ne mogu se dogovoriti tko će to biti.

Evo zašto biste trebali doživjeti orgazam prije svakog odlaska na spavanje:

1/7

- Ona želi da bude potpuno nepoznata osoba, dok bih ja volio da mi to bude prijatelj. Želim svog prijatelja, jer smatram da mu mogu vjerovati da neće dopustiti da stvari izmaknu kontroli. Sad sam zabrinut. Znači li da joj se sviđa moj prijatelj i da je zabrinuta da ne padne na njega? - pita stručnjakinju.

- Pitanje tko bi vam trebao biti gost već je potaknulo vaše nesigurnosti, pa dobro razmislite o svojim sljedećim koracima. Seks često može dovesti do toga da nekontrolirane emocije postanu stvarnost. Sjajno je što vi i vaša djevojka imate avanturistički seksualni život o možete i dalje uživati ​​u njemu. Možda vam je dovoljno samo da maštate o seksu u troje, jer u stvarnosti on može biti neugodan fizički i emocionalno - odgovorila mu je Deidre.

Koktelima možete pojačati imunitet: Donosimo jednostavne recepte!

Ključne riječi

Komentara 5

ML
mlinkamlinka123
22:19 18.05.2021.

Bolesnici

OC
OCB
22:09 18.05.2021.

Nek pozovu mene, samo papak mora ostati sa strane...

AV
Avimm
21:25 18.05.2021.

Slobodno pozovi mene,necu Ti je oteti samo dobro trositi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije