Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne zna što napraviti

'Moja bivša supruga moli me da joj dam još jednu šansu - već treći put'

shutterstock
24.04.2021.
u 23:25

Započeli su vezu, ali nakon šest mjeseci otkrio je njezinu veliku tajnu - imala je supruga i sina

- Moja bivša supruga traži još jednu priliku, sad već treću. Trebam li zaboraviti sve što mi je napravila i pokušati ponovno? Upoznali smo se prije 12 godina kada smo počeli raditi u istoj tvrtki i nismo mogli odoljeti jedno drugome - napisao je jedan muškarac za The Sun.

Započeli su vezu, ali nakon šest mjeseci otkrio je njezinu veliku tajnu - imala je supruga i sina. Tada je prekinuo s njom i nastavio sa svojim životom, ali godinu dana kasnije ponovno mu se javila i rekla da se rastala od supruga i želi novu šansu.

Evo zašto biste trebali doživjeti orgazam prije svakog odlaska na spavanje:

1/7

- Molila je za još jednu priliku, a ja sam popustio. Da budem iskren, seks je igrao veliku ulogu u mojoj odluci. Vjenčali smo se dvije godine kasnije, a ubrzo nakon toga njezin je sin došao živjeti s nama - nastavio je.

Njezin sin imao je ozbiljnih problema s njihovom vezom i često su se svi svađali zbog njega. Nakon dvije godine ona je odlučila prekinuti njihovu vezu jer je situacija sa sinovim ponašanjem postala preozbiljna.

- Napokon sam opet sretan. Lani sam se ponovno oženio i prošle godine preselili smo na obalu. No moja me bivša ponovno zvala. Imala je još jedan propali brak i želi da još jednom pokušamo. Nedostaje mi seks s njom, jer je uvijek bio tako pun strasti, ali moja supruga ne zaslužuje biti povrijeđena - zaključio je.

- Mnogi ljudi imaju bivšeg kojem bi dali drugu priliku, ali rijetko tko bi dao treću. I to s razlogom. Vaša vas je bivša supruga već nekoliko puta iznevjerila. Zašto bi ovaj put bilo drugačije? Da, seks s njom možda je uzbudljiviji nego sa suprugom, ali možete poraditi na tome.  Zašto uništavati ono što ste izgradili zbog neke kratkotrajne strasti? - odgovorila mu je Deidre.

Kad ste zadnji put očistili svoj PlayStation? Pogledajte koliko prašine se skuplja...

Ključne riječi

Komentara 2

BO
Bojans
02:52 25.04.2021.

Ma sve zbog dobrog seksa. To je najvažnije. Važnije od svega.

MO
montello
18:17 25.04.2021.

Ja joj ne bi oprostio

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije