Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zabrinuta supruga

Moj se suprug ponaša drugačije kada su mu roditelji u blizini

Obitelj, svekrva
Getty Images
16.01.2019.
u 14:34

U braku je tri godine i tvrdi kako je njihov odnos odličan. Njen suprug divna je osoba, nježan i pažljiv i pokazuje koliko je voli. No, sve se mijenja kada su u sblizini njegovi roditelji, tvrdi zabrinuta supruga.

Tridesetrogodišnja supruga, koja je željela ostati anonimna, požalila se na stručnjacima za veze zbog problema koji je primijetila kod svog supruga.

U braku je tri godine i tvrdi kako je njihov odnos odličan. Njen suprug divna je osoba, nježan i pažljiv i pokazuje koliko je voli. No, sve se mijenja kada su u sblizini njegovi roditelji, tvrdi zabrinuta supruga.

Par živi u drugom gradu i njegove roditelje ne viđaju tako često, tek jednom ili dvaput godišnje, no tada je njen suprug "neka druga osoba". Postaje hladan i nezainteresiran. 

Pogledajte i galeriju YouTube: Videa s podvalama su otišla predaleko, želimo ih zaustaviti

Obitelj, svekrva
1/2

Stručnjakinja za veze, Shweta Singh, odgovorila joj je da su u zatvorenijim okolinama, i dalje odgajani na način da je iskazivanje osjećaja znak slabosti. Pred svojim roditeljima žele se pokazati u najboljem svjetlu pa će emocije zadržati za sebe, dok su u njihovom društvu. 

"Dobra je vijest da je vaš suprug nježan i pažljiv kada ste zajedno tako da ne morate brinuti o njegovim osjećajima prema vama. Trebali biste biti strplljivi u ovakvim situacijama, ali i razgovarati sa svojim suprugom i pojasniti mu kako se osjećate u takvim trenucima kada vas "gura" postrani. Imajte na umu i to da ni njemu nije lako, predstavljati se kao savršeni sin pred svojim roditeljima, i biti istovremeno savršen suprug kakvim se dosad već iskazao", poručila joj je Singh. 

Pogledajte i video Najbolji umak za tjesteninu od samo tri sastojka

Komentara 2

MU
Mukowsky
15:42 16.01.2019.

Prvi zadatak svake snaše je da dokaže kako su roditelji muža idioti, opasni za njihovu ljubav i da mrze snašu bez razloga. Kad to uspije tri četvrtine posla je obavila.

KA
kažemja
16:12 16.01.2019.

A kakav bi bio da žive zajedno s roditeljima?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije