Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
problemi

"Moj muž zavodi druge žene kada se napije"

Shutterstock
02.04.2019.
u 20:26

S obzirom da se situacije ponavljaju, jasna je zabrinutost žene koja je anonimno zatražila savjet terapeuta i stručnjaka za veze.

Nakon pet godina u braku, većina žena očekuje da je ta veza itekako stabilna i da je većina problema iza njih. No, jedna se žena požalila kako njen suprug zavodi druge žene kada se napije. 

Poslala je svoju iskrenu ispovijest stručnjacima na portal TOI i zatražila savjet. 

Pojasnila je kako njen suprug ne pije često, no kada se nađe u prilici, pretjera s pićem i tada se počne ponašati čudno.

"Kada se otrijezni, najčešće sutradan, ispriča mi se za svoje ponašanje prethodne noći i čini se kako ga to zaista smeta, no iduće prilike opet ponovi isto. "

S obzirom da se situacije ponavljaju, jasna je zabrinutost žene koja je anonimno zatražila savjet terapeuta i stručnjaka za veze. Ovakvo ponašanje muškarca može itekako utjecati na odnose para s drugim članovima zajednice, prijateljima, kolegama i sl. Većina osoba koje se napiju i svjesni su da su se ponašali neprimjereno, sutradan će se osjećati krivo i kajat će se. Dobro je znati da takva ponašanja ne znače i trajne promjene u ponašanju već postoji okidač koji dovodi do njih, a u ovom slučaju riječ je o ispijanju alkohola.

Trebalo bi se ograničiti kada je riječ o ispijanju alkohola, i otkriti pozadinu toga zašto se ne zaustavlja na granici kada osjeti da postaje opasnost od opijanja. Svatko tko pijem trebao bi znati odrediti svoje granice i ne prelaziti ih.

Pogledajte i video Putnica izbačena iz zrakoplova

Ključne riječi

Komentara 4

IL
ilijan1a
06:46 03.04.2019.

Zavodi i ti

BE
benediktus
22:30 02.04.2019.

Ja kad se napijem klikam po ovakvim člancima na stranicama večernjaka.

WI
Witman
21:22 02.04.2019.

Je, baš će ljepoticu zavesti tako pijan

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije