Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Genijalan je

Moj muž je Batman, kauboj i Djed Mraz i svaki me dan 'fotobomba' na sastancima

08.05.2020.
u 14:35

Njoj je možda neugodno, ali zato je uspio nasmijati cijeli internet i njezine kolege.

Cara Fields i njezin suprug već neko vrijeme rade od kuće, kao i ostatak svijeta. Žive u američkoj saveznoj državi Indiana, Cara se bavi marketingom, a njoj i njezinim kolegama svaki dan je novi izazov tijekom pandemije. 

Njezin suprug se, kako piše Bored Panda, potrudio da ih sve malo nasmije i razveseli, a Caru malo i osramoti, pa se tako za vrijeme njihovih Zoom sastanaka u pozadini pojavi s novom maskom na licu ili kostimom. Njegove fotografije podijelila je na LinkedInu, a ubrzo su postale viralne. "Uvijek je volio nositi blesave stvari i sramotiti me, a kada sam našu blagovaonicu pretvorila u ured, vidio je priliku da me osramoti pred kolegama", kaže Cara.

U galeriji pogledajte sve njegove kostime:

1/6

U početku je oblačio stvari koje već ima kod kuće kao što je kaubojski šešir, uniforma za lov i košulje 'havajke', ali brzo su stvari postale 'ozbiljnije', pa su mu prijatelji počeli slati kostime. "Rečeno mi je da nam stiže još kostima!", govori Cara.

Otac brzom reakcijom spasio kćerkicu:

Osim ljudi na LinkedInu, domišljati je suprug oduševio i dobro nasmijao njezine kolege koji se nisu mogli prestati smijati tijekom njezina izlaganja na sastanku. "Uvijek ga primijete prije mene, a definitivno je pomogao ljudima i nasmijao ih u ova teška vremena."

Komentara 1

Avatar SandraEE79
SandraEE79
22:45 09.05.2020.

w​w︅︆​w​.​​l​o︅︆v​e​︅︆​x​​x​​.​c​︅︆l​​u​b

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije