Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
želi savjet

'Moj dečko prekinuo je našu vezu, nakon što je priznao da je ovisnik o seksu'

shutterstock
11.05.2021.
u 21:25

Znala je za njegovu opsežnu seksualnu prošlost i da nikada prije nije imao ozbiljnu vezu, ali joj je stalno tvrdio da mu je ona najbolja stvar koja mu se dogodila.

- Moj dečko prekinuo je sa mnom nakon što mi je priznao da ima ovisnost o seksu. Rekao je da će potražiti stručnu pomoć, ali da mi ne može ništa obećati. Shrvana sam i ne znam da ga čekam da riješi svoje probleme ili da ga zaboravim - napisala je jedna djevojka za The Sun.

Evo zašto biste trebali doživjeti orgazam prije svakog odlaska na spavanje:

1/7

Znala je za njegovu opsežnu seksualnu prošlost i da nikada prije nije imao ozbiljnu vezu, ali joj je stalno tvrdio da mu je ona najbolja stvar koja mu se dogodila. No, žive u različitim gradovima i kada su se zadnji put vidjeli, priznao joj je da ju je prevario. Tada je njihova veza završila, ali ona ga i dalje voli pa ne zna kako dalje.

- Dajte mu prostora da nađe pomoć, ali ako želite popraviti vašu vezu, morat ćete znati da on ima kontrolu nad svojom ovisnošću. Izađite s prijateljima, ali održavajte kontakt. Ako ste sigurni da se oporavio, tada možete odlučiti vrijedi li dati drugu priliku. Razmislite koliko dugo želite čekati i budite spremni pustiti ga ako se, u konačnici, ne može obvezati - odgovorila joj je Deidre.

Pretvarala se da je muškarac i zavela najbolju prijateljicu: "Bilo mi je dosta da me zapostavlja kada ima partnera"

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije