Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pita za savjet

'Moj dečko napokon je prestao viđati druge žene, ali pitam se želim li i dalje vezu s njim'

shutterstock
26.11.2021.
u 19:14

Rekla mu je da se vrati kad bude spreman za vezu i sada je neće ostaviti na miru, iako ona više ne želi vezu s njime

- Prije četiri mjeseca počela sam izlaziti s muškarcem za kojeg mi je bilo jasno da hoda s nekoliko različitih žena. Iako sam znala na što sam pristala, okončala sam stvari. Onda je rekao da će razmotriti da bude samo sa mnom u vezi, ali da će mu sigurno nedostajati zabava - napisala je jedna djevojka za stručnjaka portala Metro.

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne!

1/7

Rekla mu je da se vrati kad bude spreman za vezu i sada je neće ostaviti na miru, iako ona više ne želi vezu s njime. U glavi joj je prava zbrka i ne zna što da napravi pa za savjet pita stručnjaka Ruperta Smitha.

- Konačno je spreman da se posveti, a vi se bojite. Pa je li bio privlačniji kad je bio nedostupan? Ili ste zabrinuti da vas on ne izda? Iako ste bili jasni u pogledu svojih potreba, poznajete se samo kratko vrijeme i možda još uvijek niste sigurni što njegove riječi zapravo znače. Zato je možda najbolje da se suzdržite od bilo kakve obveze dok oboje ne budete spremni. Zapitajte se: je li on bio najzabavniji dečko u vašem životu? Ako nije, zašto bi se zadovoljio nečim manjim od toga? - odgovorio joj je Smith.

Vjenčanje na Zoomu! Upoznali su se tijekom pandemije, nikada se nisu vidjeli uživo: "Nikada nisam mislila da će se ovo meni dogoditi!"

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Bill Carson
Bill Carson
20:07 26.11.2021.

Pouka - žene vole kada znaju da vas moraju dijeliti s drugima. Kada prestanete pecati onda vas jedina riba koju ste ulovili ne želi više.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije