Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ups...

`Moj dečko jako želi dijete sa mnom, ali ovo ne zna o meni...`

Foto: Shutterstock
1/4
14.07.2019.
u 17:30

Djevojka (24) je terapeutkinji Deidre otkrila kako je svog dečka (43) upoznala prije tri godine i sada su zaručeni.

"U vezi sam s predivnim muškarcem koji želi da imamo dijete, no ne zna da radim kao prostituka. On je najbolje što mi se dogodilo u životu, ali moram posložiti svoj život i ostaviti posao koji radim".

Djevojka (24) je terapeutkinji Deidre otkrila kako je svog dečka (43) upoznala prije tri godine i sada su zaručeni. On je prvi muškarac u kojeg se zaljubila, pojašnjava. No njen izbor da bude prostituka predstavlja veliki problem. Dosada je uspijevala to držati tajnom, no njen život je u kaosu. 

Tvrdi kako ne uspijeva ostati trudna te idu na testove plodnosti, što njoj nikako ne odgovora zbog njenog života. Smatra da još nije spremna za taj veliki korak u životu. Navela je i kako je imala teško djetinjstvo i majka ju je izbacila na ulicu kada je imala 18 godina.

Kako bi preživjela, počela se baviti prostitucijom. Jedino cimerica, prijateljica s kojom živi otada zna s čime se bavi i kako zarađuje za život. Navela je i kako je osoba koja voli kontrolirati i to često radi svom dečku te se boji da će ga zbog toga izgubiti. On često radi u inozemstvu te zbog toga često putuje. Tada je ona opet u stanu sa svojom prijateljicom. 

Deidre joj je savjetovala da pronađe stručnu pomoć kako bi se mogla boriti s boli i nakupljnom ljutnjom koju drži u sebi i izbacuje prema svom dečku. Savjetovala joj je i da radi na sebi, da se školuje i produbi svoje znanje i sposobnosti kako bi mogla tražiti neki normalan posao i početi zarađivati na drugi način.

Podsjetila ju je i da je ona sada odrasla osoba i odgovorna za sebe te je sposobna i donositi odluke o svom životu koji bi trebala usmjeriti drugačije. 

 

 

Komentara 6

Avatar Dr Evil
Dr Evil
17:54 14.07.2019.

Jerry Springer Show..."Dragi imam samo jednu tajnu"

JU
jurajuric120
06:47 15.07.2019.

a da promjeniš profesiju? pa možeš recimo raditi i na kasi u trgovini i zarađivati za život, pa nije prostitucija jedini izvor zarade. ili je lakše raširiti noge jedan sat dnevno nego 8 sati raditi nekaj drugo?

AL
Alza
23:45 14.07.2019.

Reci mu da si postena. Shvatit ce. Jebes se posteno za pare.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije