Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Treba savjet

'Moj bivši dečko me blokirao i prestao razgovarati sa mnom, ali sada očekujem njegovo dijete'

shutterstock
19.05.2021.
u 20:38

Bila je u šoku, ali je odlučila nastaviti dalje sa svojim životom.

- Bila sam šokirana kad me moj bivši dečko blokirao i prestao razgovarati sa mnom, a sada sam saznala da sam trudna s njegovim djetetom. Upoznali smo se prošle godine na web stranici za spojeve i odmah smo kliknuli. Počeli smo se viđati i stvarno smo se dobro slagali - napisala je jedna djevojka za The Sun.

No, kada su proveli vikend zajedno, odjednom je prestao odgovarati na njezin poruke. Otkrila je da ju je blokirao i na društvenim mrežama. Bila je u šoku, ali je odlučila nastaviti dalje sa svojim životom. Međutim, saznala je da je u 18. tjednu trudnoće.

Prvo digitalno savjetovalište za trudnice i mame dostupno i u Hrvatskoj:

1/3

- Ne znam bih li trebala pronaći način da mu to kažem, jer je jasno rekao da ne želi vezu sa mnom. Bojim se da će me ponovno odbiti i naše dijete - nastavila je.

- Nije važno jeste li zajedno ili razdvojeni, on i dalje ima zakonsku obvezu financirati svoju bebu, a vaše će dijete željeti znati svog oca i postavljati će pitanja o njemu. Vaš se bivši ponašao kukavički i mogao bi odbiti svoje dijete ili zahtijevati testove očinstva, ali koliko god teško bilo vama, mora znati istinu - odgovorila joj je psihoterapeutkinja Deidre.

Rasprava na Twitteru: Kako je pravilno istiskivati kalodont iz tube?

Ključne riječi

Komentara 1

BR
Breoxs
20:45 19.05.2021.

Ok, neka te je blokirao! To je manje bitno, bitno je da na sudu dokažeš da je on otac i da uplaćuje za uzdržavanje djeteta. Možeš imati dva ljubavnika, ako si živahnija i tri, ali uzdržavanje za dijete mora plaćati otac. Dakle, razgraniči emocionalni dio i ovaj dio koji se odnosi na uzdržavanje. Budi hladna kučka!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije