Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne želi lagati

'Moj bivši suprug ponovno se oženio, ali sada mi šalje seksi poruke i očijuka sa mnom'

shutterstock
03.05.2021.
u 21:05

Mislila je da želi popraviti njihov odnos zbog njihovih kćeri, ali onda joj je počeo slati seksi poruke i tražiti je da se nađe s njim radi seksa.

- Nakon mnogo godina bez ikakvog kontakte, moj, sada već oženjen, bivši suprug počeo mi je slati poruke i očijukati u sa mnom. Bili smo u braku 17 godina i većinom smo bili sretni, ali posljednje godine braka postale su teške zbog njegove majke - napisala je jedna žena za The Sun.

Konačni prekid dogodio se kad im je njegova majka uništila planove kupovanje kuće za odmor. Rekla im je da su sebični jer ne žele provoditi vrijeme s njom, iako su s njom provodili svaku nedjelju. 

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne:

1/7

- Na kraju je moj suprug predložio da preispitamo svoje planove. Bila sam bijesna! Zašto je morao ugađati svojoj majci?  I dalje sam željela budućnost koju smo planirali, pa sam prije pet godina prekinula brak i sama se preselila na obalu. Bila je to velika svađa i godinama nismo razgovarali, ali znam da se ponovno oženio - nastavila je.

No, prije nekoliko mjeseci joj se ponovno javio. Mislila je da želi popraviti njihov odnos zbog njihovih kćeri, ali onda joj je počeo slati seksi poruke i tražiti je da se nađe s njim radi seksa. Sada se pita kako riješiti tu situaciju bez da ikoga povrijedi.

- Budite pažljivi. Ne samo da riskirate njegov brak, već biste mogli riskirati i odnos sa kćerima. Morate utvrditi što vaš bivši suprug želi. Dajte mu do znanja da ne želite ići iza leđa njegove supruge. Morate biti sigurni da se vaš bivši ne obraća vama jer je nezadovoljan trenutnom suprugom. Tek nakon što iskreno razgovarate, možete donijeti bilo kakve odluke. Ako odlučite ponovno pokrenuti ovu vezu, pobrinite se da možete riješiti svoje prethodne probleme - odgovorila joj je Deidre.

Majka odlučila da joj je dosta slaganja dječje odjeće pa osmislila jednostavniji način:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije