Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iskrena ispovijest

Moj bivši muž oženio je moju prijateljicu. A onda mi je i javio da će dobiti dijete...

Tuga, usamljenost
Getty Images
27.12.2018.
u 18:49

Trudna Kelly, naime, njena je prijateljica i prije 18 godina bila je gošća na njenom vjenčanju. Kao poklon snimila joj je i video čestitku u kojoj je poručila kako želi imati sve što i ona ima.

"Zazvonio mi je telefon u tri sata popodne. Bio je to moj bivši suprug koji je s naša dva sina i novom suprugom otišao na 10-dnevni odmor. Pomislila sam kako se nešto loše dogodilo..."

Tim je riječima Laura započela svoju ispovijest za Huffington Postjedna žena, majka dvoje djece i bivša supruga. 

Pogledajte i galeriju Kako izgledaju ove žene sa i bez šminke

Tuga, usamljenost
1/14

Bivši suprug želio joj je reći da je njegova nova supruga trudna te da je bolje da čuje od njega nego od nekog drugog. Ta ju je vijest nemalo iznenadila i rastužila jer će njen suprug imati novu obitelj i ona neće više biti jedina majka njegove djece. 

Trudna Kelly, naime, njena je prijateljica i prije 18 godina bila je gošća na njenom vjenčanju. Kao poklon snimila joj je i video čestitku u kojoj je poručila kako želi imati sve što i ona ima. Danas je supruga njenog bivšeg muža i bit će majka njegova djeteta. 

Rastresena, razočarana i tužna, ova majka dvoje djece željela je da vijest koju je čula nije istinita. No kada je nazvala svog 10- godišnjeg sina na čmobitel da čuje kako je i je li na odmoru sve ok, doznala je da ih je ostav ostavio same, njega i 8 - godišnjeg brata, a on je trudnu suprugu odveo u bolnicu zbog zdravstvenih problema koji su nastupili i straha od pobačaja. Bivša supruga nazvala je oca svoje djece, ali tada i "ulovila" samu sebe u brizi za ženu i njihovo nerođeno dijete. Podsjetila je bivšeg supruga da je je i njoj bilo tako na početku prve trudnoće kada je imala upalu mjehura te će s bebom zasigurno biti ok. 

Iako je vijest o trudnoći muževe nove partnerice i njezine prijateljice, zatekla, ubrzo joj se razveselila i priznala kako joj je opraštanje koje je pronašla u sebi stvorilo mir i snagu da napravi korak dalje i ne misli više o tome tko je ona u životu bivšeg supruga. 

Pogledajte i video Dječak dobio najljepši božićni poklon

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
19:06 27.12.2018.

Godina 2018. još nije završila - ali uvjeren sam - ovo je definitivno "redakcijsko dostignuće broj jedan u 2018. godini"

Avatar Golum
Golum
21:28 27.12.2018.

Nazvala je sina na čmobitel?..hebes mi sve ako je ovaj novinar normalan

JE
JennyButterfield
00:10 28.12.2018.

Donosim 86 dolara na sat radeći od kuće. Bio sam šokiran kad mi je susjed rekao da je u prosjeku 95 dolara, ali vidim kako sada radi. Osjećam toliko slobode sada da sam svoj šef. učinite to...........>>>>>> www.Trade46.Com

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije