Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljuta je...

'Moj bivši je u vezi s mojom kćeri - i čekaju bebu! Osjećam se izdano...'

shutterstock
09.08.2021.
u 23:30

Ispričala je i da cijelo susjedstvo zna za ovu priču, pa ne može izaći iz kuće bez da netko upire prstom u nju i šapuće.

Bivši partner i otac mog mlađeg djeteta započeo je vezu s mojom starijom kćeri kojoj je 20 godina. Da stvar bude gora, očekuju i prvo dijete, ujedno i moje prvo unuče. Osjećam se poniženo i uzrujano, osjećam kao da me kći izdala. Znala je koliko ga i dalje volim... - napisala je jedna 46-godišnjakinja psihoterapeutkinji Deidre.

Ispričala je i da cijelo susjedstvo zna za ovu priču, pa ne može izaći iz kuće bez da netko upire prstom u nju i šapuće.

- Sedam godina sam bila s tim muškarcem, bilo nam je odlično i bio je divan prema mojoj djeci iz prvog braka - kćeri i 15-godišnjem sinu - a ubrzo smo dobili i prvo zajedničko dijete, sina koji danas ima 5 godina. Ipak, nakon nekog vremena shvatili smo da nismo jedno za drugo i koliko god mi je bilo teško, kada je rekao da se trebamo razdvojiti, osjetila sam olakšanje - kaže.

Apokaliptični prizori iz Turske: Požari gutaju kuće, ljudi se guše u dimu!

Djeca su ga i dalje željela viđati, a iako je primijetila da se kći čudno ponaša u njegovoj blizini, ignorirala je tu pomisao.

- Kada sam bila prilično sigurna da nešto ima s njim, pitala sam ju, a ona je negirala. Ipak, vidjela sam da laže. Tjedan dana kasnije napisala mi je pismo i sve priznala - da je s njim u vezi i da je trudna. Spakirala se, otišla i ne odgovara na moje pozive i poruke. Stariji sin je bijesan, ali od mlađeg skrivamo istinu jer ima samo 5 godina. Kako da mu objasnim da je njegov otac sada i njegov šogor?"

Deidre je rekla da se prvenstveno treba fokusirati na dobrobit djece.

- Sasvim je prirodno da osjećaš bijes i izdaju, ali pokušaj napisati pismo kćeri i objasniti joj kako se osjećaš. Vaš odnos bi trebao biti ispred svega, uvijek ćeš biti njena majka. Kada rodi, trebat će te više nego ikad. Mlada je i mogla bi požaliti zbog ove veze. Obrati joj se.

Djelatnik aquaparka na moru u Zambratiji veslom napao mladića: 'Prijetio nam je da će nas pretući'

1/3
Ključne riječi

Komentara 3

MA
Marin0021
02:14 10.08.2021.

Barem ostaje sve u obitelji. A ona se opet žali.

Avatar RocoBaroco
RocoBaroco
07:43 10.08.2021.

Sto je sa babom?

MO
montello
15:06 10.08.2021.

Mala je kriva

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije