Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIPA FASHION.HR

Modni tjedan spektakularno otvorile Marina Design i Ana Maria Ricov

Fashion.hr
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/21
08.10.2016.
u 23:00

Spektakularnim revijama na jednoj od najatraktivnijih i najskrovitijih lokacija u gradu započelo je modno događanje BIPA FASHION.HR

Spektakularnim revijama na jednoj od najatraktivnijih i najskrovitijih lokacija u gradu započelo je modno događanje BIPA FASHION.HR.

U tunelu Grič okupili su se mnogi modni znalci i ljubitelji kako bi pogledali revije Marina Design i Ana Marije Ricov. Voditeljica Nevena Rendeli stigla je sa suprugom Makom Vejzovićem, modna agentica Tihana Harapin Zalepugin s modnim magom Borutom Mihalićem, a bili su tu i Andrea Andrassy, Hamed Bangoura sa suprugom Kristinom, Nenad Korkut, dizajner Robert Sever i bivša uspješna hrvatska manekenka Kristina Šalinović.

Ovaj je put pomalo misteriozna gradska lokacija, tajnoviti tunel u središtu grada, poslužila kao savršena kulisa za modnu pistu kojom su koračale manekenke. Prigušena ljubičasto-roza svjetla u drevnom tunelu davala su dodatnu auru tajanstvenosti kojom se prve večeri zaogrnulo modno događanje. Prve su ne pistu izašle manekenke koje su nosile novu kolekciju Marina Design. Sve su redom bile u gumenim čizmama, nosile asimetrične torbe te pokazale kapute naglašenih ramena i kratkog kroja.

Ana Maria Ricov predstavila je slavljeničku kolekciju kojom je proslavila deseti rođendan brenda. Sve haljine, kaputi i hlače bili su avangardnih i jakih linija u u duhu suvremene žene koju je zamislila kao jaku i odlučnu, ali izrazito profinjenog stila. Nakon revija u tunelu Grič modna karavana seli u Paviljon 5 Zagrebačkog velesajma, gdje će svoje nove kolekcije prikazati 12 poznatih dizajnera. Od utorka, na programu su revije Roberta Severa, eNVy rooma, Ivice Skoke, ELFSa, Ivice Klarića, Morane Krklec, Gale Vrbanić, Martine Budek, Krie Design, BityMyStyle by Zoran Aragović i Ane Bogdan.

>>Glamur 'na kvadrat' u kolekciji Ivice Skoke na nadolazećem Bipa Fashion.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije