Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
(ne)kultura

Mnogima se digao želudac zbog ovih putnika: Što to rade?

Putnici
Foto: Instagram
01.08.2019.
u 10:34

Nerijetko su putnici ograničeni budžetom, no u ovom slučaju, mogli bismo reći, osim budžetom i udaljenošću destinacija.

Navikli smo da na putovanjima svašta možemo vidjeti, različite kulture, različiti karakteri i različiti smisao i sposobnost za snalažljivost.

Upravo ovo posljednje nekima se može činiti nezamislivo, posebice ako ste kao putnik itekako kreativni u osmišljavanju toga kako sebi putovanje učiniti što ugodnijim, s onim što vam je na raspolaganju. Nerijetko su putnici ograničeni budžetom, no u ovom slučaju, mogli bismo reći, osim budžetom i udaljenošću destinacija.

Naime, na Instagram profilu na kojem se objavljuju neugodne situacije s putovanja i nekulturni putnici, objavljena je i fotografija dvoje putnika, nakon čega se mnogima "digao želudac", barem ako je suditi po komentarima. 

 

Na fotografiji je vidljivo kako je jedan muškarac legao preko tri avionska sjedala, a po svemu sudeći putnica, leži na podu u zrakoplovu podno njegovih nogu. 

Osim što su mnogi zgroženi da netko leži na prljavom podu zrakoplova, za koji nije poznato kada je i koliko temeljito zadnji put očišćen, neki su komentirali i to da je žena na podu, dok muškarac koristi ugodnije mjesto za spavanje. 

"Meni je značajnije u cijeloj situaciji to da je muškarac na sjedalima, a žena na podu", jedan je od komentara. 

"Pod je najprljavije mjesto, kako može spavati tako?"

Ipak, čini se da se ipak nisu svi osudili ovaj par. Neki "razumiju" koliko je teško pronaći položaj za spavanje u zrakoplovu, "posebice ako ste na dugom letu, primjerice na onom iz Australije za UK koji traje 25 sati", piše jedan korisnik Instagrama. 

Pogledajte i video Putnici zatečeni iznenadnim performansom

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije