Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne želi prekinuti

Mladić iskreno: 'Moja djevojka je kvalitetna osoba, ali ima veliki problem s pokazivanjem emocija'

shutterstock
12.01.2021.
u 16:30

Osjeća se kao da onda više nema smisla da budu zajedno jer on ne želi otići iz njihovog rodnog grada pa za savjet puta stručnjakinju.

- Moja cura je jako pametna i zabava, ali ne voli baš pokazivati osjećaje prema meni i rekla je da želi ići na fakultet u drugi grad. Imamo 19 godina i zajedno smo dvije godine - napisao je jedan dečko za The Sun.

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne:

1/7

Može se nositi s time da ne voli zagrljaje i maženje, ali ne želi da ode u sasvim drugi grad i ne bude blizu njega. Osjeća se kao da onda više nema smisla da budu zajedno jer on ne želi otići iz njihovog rodnog grada pa za savjet pita stručnjakinju.

- Morate sjesti s djevojkom i iskreno porazgovarati. Mogla bi poželjeti ići na fakultet, a zatim se vratiti kući. Ali oboje ste vrlo mladi i često, kako odrastamo, naši se interesi i životi mijenjaju. Također postoji šansa da svoju budućnost vidi u većem gradu ili negdje drugdje. Ako se ne osjećate sposobnim ići uz nju i želite vrlo različite stvari, morate odlučiti je li vaša veza krenula svojim tijekom - odgovorila mu je Deidre.

Inicijativa SOS ona prikupila je 412 paketa pomoći za žene iz Petrinje i Gline:

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
08:37 13.01.2021.

19? to su djeca... nije ni čudio da niš neznaju, još nisu ni počeli živit :D

MO
montello
17:58 12.01.2021.

zenske su čudne ako vidiš da nije ok otkaz inadi drugu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije