Mladi chef Filip Horvat: Zašto je goveđa pisanica najcjenjeniji komad mesa?
Goveđa pisanica sa svim svojim dijelovima jedna mi je od najdražih namirnica. Tartar od goveđe pisanice, rižoto od bifteka, kraljevska poslastica beef wellington – tek su neka jela koja od nje pripremam
Komentari 1
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
Dalo bi se zaključiti da su kuhari prilično zaglumili. Govore samospjeve kao da su izmislili lijek za sve bolesti. Pazi ti ovo, domaći kečap od rajčice iz Imotskog.