Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neobični odabiri

Mladenka zgrozila ljude svojim odabirom cipela za vjenčanje: 'Kako su svi izbori odvratni i užasni?'

shutterstock
10.03.2020.
u 10:55

Nije znala koje cipele odabrati za svoje vjenčanje pa je za pomoć pitala korisnike Facebooka, ali svojim izborom zgrozila je ljude.

Kada je riječ o vjenčanjima, gotovo svaka mladenka ima viziju kako njeno savršeno vjenčanje treba izgledati, čak do najsitnijih detalja. Jedna mladenka bila je u dilemi koje cipele izabrati za svoj poseban dan te je odlučila pomoć pri izboru pronaći na Facebooku, prenosi mirror.co.uk.

Pogledajte što djeca misle o tome što je ljubav i jesu li ikada bila zaljubljena:

U grupi That's It I'm Wedding Shaming objavila je fotografiju četiri različitih cipela koje je odabrala za svoje vjenčanje te pitala grupu za pomoć. Napisala je: "Već neko vrijeme razmišljam o cipelama koje ću nositi na vjenčanju. Vjerojatno se neće vidjeti ispod moje haljine." 

Foto: Facebook/RTL

No, to nisu bile obične cipele. Svaki par bio je nadograđen dijamantima i šljokicama, a njen prvi izbor su Crocs natikače. Za svaki par cipela dala je svoje objašnjenje zašto ih je odabrala. "Crocs – udobne i stalno ih nosim, malo je smiješno da ih imam na vjenčanju, ali mogla bih ih ponovno nositi. Converse – slatke i udobne te bih ih ponovno nosila, a i normalnije su od cipela Crocs. Vans – stalno ih nosim jer su jako udobne. Štikle – samo jednom se udajem, slatke su, a kasnije ih mogu prodati", napisala je mladenka.

Iako mladenka preferira kroksice, mnogi se nisu složili i ostali su zgroženi tim izborom. "O moj Bože, molim te nemoj nositi Crocs na vjenčanje. Obuj doslovno bilo što drugo", glasio je jedan komentar. "Stvarno je tužno kada su joj najbolja opcija Vans tenisice", složila se jedna djevojka. "Kako su svi ovi izbori odvratni i užasni? Samo jednostavno – nemoj", začudila se jedna korisnica.

Pogledajte kako prosidba može lako krenuti po zlu:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije